Oyumu @Jira'dan yana kullanıyorum. Nedendir bilinmez sanırım kullanıcı adından dolayı hafif hoşlanıyorum kendisinden
A player joined the game.Ön Edit: Alıntılayıp görüntü kirliliği yaptığım için özür dilerim ancak bu kişilere bildirim gitmesini istiyorum, etiketleyince sorunlar olabiliyor.
Konuyu hortlatacağım ama birçok insanın iyi dileklerini gördüm. E bu kadar insanı karşılıksız bırakmak bana yakışmazdı.
Forumda bir süreliğine yoktum son yaşadığım olay yüzünden, tekrardan sizi görmek güzel oldu. Hepinize teşekkür ederim, sağ olun
@BERWAR Buradayım, bir yere gittiğim yok, biliyorsunI löv ye
Aramızdaki bağ hep şöyle olsun, seviliyorsunuz, adamsınız
Eki Görüntüle 511017
Seviyoruz seni @JiraÖn Edit: Alıntılayıp görüntü kirliliği yaptığım için özür dilerim ancak bu kişilere bildirim gitmesini istiyorum, etiketleyince sorunlar olabiliyor.
Konuyu hortlatacağım ama birçok insanın iyi dileklerini gördüm. E bu kadar insanı karşılıksız bırakmak bana yakışmazdı.
Forumda bir süreliğine yoktum son yaşadığım olay yüzünden, tekrardan sizi görmek güzel oldu. Hepinize teşekkür ederim, sağ olun
Eki Görüntüle 511017
Hoşbulduk dostumA player joined the game.
Hocam hoşgeldin tekrardan
Senden 5 gün sonra kayıt olmuştum. Scorpion profil fotoğrafını ve sistem önerilerinde sana yardım ettiğimi ve beni düzelttiğin zamanları ve senden çok mesajım olduğunu hatırlarım. Şuan biraz fark atmışsınHoşbulduk dostumSen dahil bazı arkadaşları kaçırmışım arada, sözlerimin hepsini üstünüze alabilirsiniz siz de
Jira hocam hoş geldiniz.Ön Edit: Alıntılayıp görüntü kirliliği yaptığım için özür dilerim ancak bu kişilere bildirim gitmesini istiyorum, etiketleyince sorunlar olabiliyor.
Eki Görüntüle 511017