S Silinen üye 301523 Ziyaretçi 9 Mart 2020 #231 @Jira yottapatlara hep önyargıyla yaklaşıyorum zaten az bulunuyor. @Caner Uncu Rigby'den kurtulsa süper çocuk.
@Jira yottapatlara hep önyargıyla yaklaşıyorum zaten az bulunuyor. @Caner Uncu Rigby'den kurtulsa süper çocuk.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 9 Mart 2020 #232 Silinen üye dedi: Vaay Şanışer dinliyor, sürekli değişen imzasında da bir ara Sokrat ST sözü vardı ; aptalın aptallığı kendini cesur sanması Süpersin. Genişletmek için tıkla... 5 yıldır dinliyorum hatta bir ara Ludovico 2 profil resmimdi ama imza sürekli değişiyor Şu anda ingilizce bi laf olması lazım. .I.N.И.A. dedi: Senin dediğini aldım. Sorun sıkıntı kalmadı. Saol dostum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Silinen üye dedi: Vaay Şanışer dinliyor, sürekli değişen imzasında da bir ara Sokrat ST sözü vardı ; aptalın aptallığı kendini cesur sanması Süpersin. Genişletmek için tıkla... 5 yıldır dinliyorum hatta bir ara Ludovico 2 profil resmimdi ama imza sürekli değişiyor Şu anda ingilizce bi laf olması lazım. .I.N.И.A. dedi: Senin dediğini aldım. Sorun sıkıntı kalmadı. Saol dostum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
S Silinen üye 301523 Ziyaretçi 9 Mart 2020 #233 @GoDd1 @Ribozom @Birisi Nicklerden dolayı garipsiyorum.
Vega 10'cuk Hectopat Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 515 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2020 #234 Ben hariç herkesi etiketlemişler be :'(
S Silinen üye 301523 Ziyaretçi 9 Mart 2020 #235 @Motionless In White means Aktaki Durağanlık in Turkish? Moderatörken çaktırmıyorum fakat artık bizlerdensin.
@Motionless In White means Aktaki Durağanlık in Turkish? Moderatörken çaktırmıyorum fakat artık bizlerdensin.
R Redburne Ziyaretçi 9 Mart 2020 #236 Vega 10'cuk dedi: Ben hariç herkesi etiketlemişler be :'( Genişletmek için tıkla... Hocam kurtulmuşsun HD Graphics'den?
Vega 10'cuk dedi: Ben hariç herkesi etiketlemişler be :'( Genişletmek için tıkla... Hocam kurtulmuşsun HD Graphics'den?
S Silinen üye 301523 Ziyaretçi 9 Mart 2020 #237 Vega 10'cuk dedi: Ben hariç herkesi etiketlemişler be :'( Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MİZAH AMAÇLIDIR, GRAPHICS LOW İLE BİR DERDİM YOKTUR. umarım okunuyordur
Vega 10'cuk dedi: Ben hariç herkesi etiketlemişler be :'( Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MİZAH AMAÇLIDIR, GRAPHICS LOW İLE BİR DERDİM YOKTUR. umarım okunuyordur
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.449 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 9 Mart 2020 #238 Silinen üye dedi: @Motionless In White means Aktaki Durağanlık in Turkish? Moderatörken çaktırmıyorum fakat artık bizlerdensin. Genişletmek için tıkla... Kebap is very good Şaka bir yana ben zaten buranın bir parçasıyım dostum
Silinen üye dedi: @Motionless In White means Aktaki Durağanlık in Turkish? Moderatörken çaktırmıyorum fakat artık bizlerdensin. Genişletmek için tıkla... Kebap is very good Şaka bir yana ben zaten buranın bir parçasıyım dostum
Vega 10'cuk Hectopat Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 515 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2020 #239 Silinen üye dedi: Hocam kurtulmuşsun HD Graphics'den? Genişletmek için tıkla... Aynen Allah'a şükür kurtuldum.
Silinen üye dedi: Hocam kurtulmuşsun HD Graphics'den? Genişletmek için tıkla... Aynen Allah'a şükür kurtuldum.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 9 Mart 2020 #240 Vega 10'cuk dedi: Aynen Allah'a şükür kurtuldum. Genişletmek için tıkla... Intel'le Ryzen ne zaman kanka oldu?
Vega 10'cuk dedi: Aynen Allah'a şükür kurtuldum. Genişletmek için tıkla... Intel'le Ryzen ne zaman kanka oldu?