Forumda ısınamadığınız kişiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
4
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Yükseklisans
Evet arkadaşlar forumda size sabır çektiren ya da gizliden bir türlü sevemediğiniz kişileri etiketleyelim ya da hoşlanmadığınız davranışları belirtelim :)

Sabır çektiren tipler:

9E605952-9369-4EA4-96FA-911F8F754188.jpeg

Hoşlanmadığım olarak değil fakat bu sevgili kardeşim aydınlanma çağı filozofları gibi duygudan arınmış bir biçimde konuşuyor. Alışık olmadığımdan garipsiyorum. = @Vavien.

Ayrıca forumun ateşli tartışmalarının baş kahramanı @BERWAR etiketlemeden olmazdı. Kendisinin bilgilendirici mesajlarını bir o kadar sevmeme rağmen üslubu beni hep rahatsız etmiştir.

Umarım hakaretsiz güzel bir sohbet ortamı oluşur. Hadi bakalım :)

Evet arkadaşlar herkes forumda ısınamadığı kişileri yazsın ancak ben istisna olayım. Forumda mı emin değilim ancak @Çağan Çelik'e çok kolay ısındım gerçekten sıcakkanlı birisi. Özellikle videolarda anlatış tarzı, ses tonu gayet güzel.

Öyle forumdaki kişiler ile pek sıkıntım yok, fikir ayrılığına ve farklı yöntemlere (saygı çerçevelerinde olmak kaydıyla) saygım var, ısınamadığım değil de şikayetçi olduğum konular var, mesela felsefe çatısı altındaki bütün konular dine gidiyor ve kim ne derse desin birşey kanıtlayamayacak zaten, karşıdakinin fikri sen dedin diye değişmez.

Böyle bir konunun açılmasını garipsedim açıkçası. Keyifli forumlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı