Forumda ısınamadığınız kişiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Millete kara cahil muamelesi çeken insanların açıkçası beni görmesini ben daha çok istemem.
Cansızlıktan canlılık doğamaz. Bir kişi neye evrimleşeceğini anlaması için önceden o şeyin varlığından haberdar olması gerek. Olmadan yapılmaya çalışan evrimde kanatlar vs yanlış yerde çıkar, kanadı geçtim kanadın nasıl çıkacağını ve nasıl seni uçuracağını anlaması bile imkansızdır. Özellikle içgüdüleriyle hareket eden canlıların bunu kestirebilmesi imkansızdır, mekinazmanın bunu düşünmesi için de yapay dünyada ilk önce neye evrimleşeceğini test edip onaylaması gerekir.

Böyle düşündüğümden dolayı evrimi reddediyorum ve bana kara cahil muamelesi çekiyorlar arkadaşlar, o yüzden bu insanlardan nefret ederim ve tahammülüm yoktur. Dört duvara sıkışıp kalmışlar, tek çarenin uzay olduğunu sanıyorlar, halbuki kapitalizm olmasa uzay muzay gereksiz, insan kendi dünyasında mutluluğunu daim kılabilir. Yer kaynakları olsun vs dünyanın daha keşfedilmemiş bir sürü alanları var. Google'nın harita diye önümüze sunduğu yerlerin gerçek boyutları olduğunu sanmıyorum, dünya çok büyük bir yerdir.

İşte düşünebilen insanlara cahil diyen insanlardan nefret ederim, bu insanların başında @BERWAR gelmektedir.
Teori havuzunda sıkışıp hala teori kalan şeyleri %100 doğruymuş gibi onaylamaları bile amaçsızdır.

Konunu kirlettiğim için üzgünüm..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…