Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.018 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 27 Şubat 2021 #81 Tek7HackDedi dedi: Örneğin @Enes3078 gibi cevapsız sorun bırakmamalısın. Genişletmek için tıkla... Düşüncen için teşekkürler. Tek7HackDedi dedi: Ya da @24099 gibi bir şeyler yapman lazım. Ne yapıyor bilmiyorum ama belli ki iyi şeyler yapıyor. Genişletmek için tıkla... Ne yapmıyor ki? Açık konuşmak gerekirse şu sitenin bel kemiği bireylerinden birisi benim fikrime göre. İbrahim Gürel dedi: @Bora Dere yazan oldu mu bilmiyorum ama baya bilgili birisi. Genişletmek için tıkla... O unutulur mu hiç? Ben yazmıştım.
Tek7HackDedi dedi: Örneğin @Enes3078 gibi cevapsız sorun bırakmamalısın. Genişletmek için tıkla... Düşüncen için teşekkürler. Tek7HackDedi dedi: Ya da @24099 gibi bir şeyler yapman lazım. Ne yapıyor bilmiyorum ama belli ki iyi şeyler yapıyor. Genişletmek için tıkla... Ne yapmıyor ki? Açık konuşmak gerekirse şu sitenin bel kemiği bireylerinden birisi benim fikrime göre. İbrahim Gürel dedi: @Bora Dere yazan oldu mu bilmiyorum ama baya bilgili birisi. Genişletmek için tıkla... O unutulur mu hiç? Ben yazmıştım.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 27 Şubat 2021 #82 Hadi be bir nurdisina yazacaksınız
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 27 Şubat 2021 #83 alpethz dedi: Sorunlarını bize güvenerek anlattığın için biz teşekkür ederiz Genişletmek için tıkla... O değil de, bu kadar yıl sonra bile adından bahsettiren pek de üye yoktur bu forumda .
alpethz dedi: Sorunlarını bize güvenerek anlattığın için biz teşekkür ederiz Genişletmek için tıkla... O değil de, bu kadar yıl sonra bile adından bahsettiren pek de üye yoktur bu forumda .
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 27 Şubat 2021 #84 Pek süslü sosyal mesajını verip konuyu terk eden, tek amacı ilgi çekmek olan ve gariptir ki forum ahalisi tarafından sevilen üyeler dışında herkes.
Pek süslü sosyal mesajını verip konuyu terk eden, tek amacı ilgi çekmek olan ve gariptir ki forum ahalisi tarafından sevilen üyeler dışında herkes.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 27 Şubat 2021 #85 alpethz dedi: Hadi be bir nurdisina yazacaksınız Genişletmek için tıkla... @alpethz hocamı özgür ve hür iradem ile yazıyorum. ^^
alpethz dedi: Hadi be bir nurdisina yazacaksınız Genişletmek için tıkla... @alpethz hocamı özgür ve hür iradem ile yazıyorum. ^^
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.349 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 28 Şubat 2021 #86 alpethz dedi: Forumdan çok sevdiğin bir üye. Genişletmek için tıkla... @Yener K. @Jira @RPM @Steve Rogers ve daha bir çok kişi...
alpethz dedi: Forumdan çok sevdiğin bir üye. Genişletmek için tıkla... @Yener K. @Jira @RPM @Steve Rogers ve daha bir çok kişi...
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 28 Şubat 2021 #87 Biraz baktım Kimse diyen çok kişi varmış. Sağ olun arkadaşlar, hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Ben de sizi tanımıyorum ama ben de sizi "işte buldum"! 150 yıllık nick, idareye yazdık yenisini verin dedik... Olmadı.
Biraz baktım Kimse diyen çok kişi varmış. Sağ olun arkadaşlar, hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Ben de sizi tanımıyorum ama ben de sizi "işte buldum"! 150 yıllık nick, idareye yazdık yenisini verin dedik... Olmadı.
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Şubat 2021 #88 Birinin gene gözüne çarpmamışız. Herhalde hatırlanacak kadar şey yapmadım. Ama inanıyorum bir gün biri beni gözüne kestirecek.
Birinin gene gözüne çarpmamışız. Herhalde hatırlanacak kadar şey yapmadım. Ama inanıyorum bir gün biri beni gözüne kestirecek.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 28 Şubat 2021 #89 166307 dedi: Birinin gene gözüne çarpmamışız. Herhalde hatırlanacak kadar şey yapmadım. Ama inanıyorum bir gün biri beni gözüne kestirecek. Genişletmek için tıkla... Kestirir şahsen ilk defa etiketlendim böyle bir konuda çok mutlu oldum. Sağolasın @körbiginar! <3
166307 dedi: Birinin gene gözüne çarpmamışız. Herhalde hatırlanacak kadar şey yapmadım. Ama inanıyorum bir gün biri beni gözüne kestirecek. Genişletmek için tıkla... Kestirir şahsen ilk defa etiketlendim böyle bir konuda çok mutlu oldum. Sağolasın @körbiginar! <3
Eagle Flies Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #90 @RPM @Qi Strannik