Günde iki kere mastürbasyon yapan bir arkadaş vardı. Yaptıktan sonra sol koluyla kalbi ağrıyormuş, ne yapmam gerek diye soruyordu
Linkini anca bulabildim: Mastürbasyon yaptıktan sonra kalbim ağrıyor
Olaya geleyim. Ben küçükken animelerden nefret ederdim. Ben animelere 2021 yılının başlarında (Ocağın sonlarına doğru) rastladım Ve nasıl oluyorsa bu animeleri yapan adamlar anime kızlarını o kadar iyi çiziyorlar ki, vazgeçilemez görünüyorlar. Bunlara da Waifu deniliyor. (Bilenleriniz vardır...
Olaya geleyim. Ben küçükken animelerden nefret ederdim. Ben animelere 2021 yılının başlarında (Ocağın sonlarına doğru) rastladım Ve nasıl oluyorsa bu animeleri yapan adamlar anime kızlarını o kadar iyi çiziyorlar ki, vazgeçilemez görünüyorlar. Bunlara da Waifu deniliyor. (Bilenleriniz vardır...
Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?
Bir gün yaklaşık 4 ay falan önce halamın oğluna babam zoruyla Xbox kumandasını uzattım. O güne lanet olsun yaklaşık 2 ya da 3 oyun kumandamı kırdı. En azından Xbox'ın garantisi değiştiriyor. Xbox UPS Kargo ile anlaşmalı onlar aracılığıyla gönderiyorum oyun kumandasını ve kurye çağırıyorum artık...