Prisoner[OF]Games Megapat Katılım 12 Temmuz 2013 Mesajlar 354 Yer Adana 27 Ağustos 2013 #1 Arkadaşlar bana mı öyle geliyor forumda bugün bir durgunluk var gibi Nerde bu millet?
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 27 Ağustos 2013 #2 Yooo. Buradayız.
Seyit Öktem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2013 Mesajlar 1.007 Makaleler 5 Yer Sarıyer, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2013 #3 Buradayız, başka adresimiz mi var
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 27 Ağustos 2013 #4 Biz buradayız da forumun epey durgun olduğu doğru. Okullar açılınca düzelir.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2013 #5 Ben okullar açıkken de kapalıyken de hep buradayım
Prisoner[OF]Games Megapat Katılım 12 Temmuz 2013 Mesajlar 354 Yer Adana 27 Ağustos 2013 #7 TC Alperen Şahin dedi: Yooo. Buradayız. Genişletmek için tıkla... Seyit Öktem dedi: Buradayız, başka adresimiz mi var Genişletmek için tıkla... BilgisayarKurdu dedi: Biz buradayız da forumun epey durgun olduğu doğru. Okullar açılınca düzelir. Genişletmek için tıkla... Ahmet Özenir dedi: Ben okullar açıkken de kapalıyken de hep buradayım Genişletmek için tıkla... Ömer Erten dedi: Burdayız Genişletmek için tıkla... Eksik olmayın arkadaşlar Ya win8 bölümünde saat 16.00 sularında açtığım konu sadece 1 mesaj ve 37 görüntüleme almış. Normlde 50+ görüntüleme ve 5+ mesaj falan olurdu şaşırdım o yüzden bu konuyu açtım Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2013
TC Alperen Şahin dedi: Yooo. Buradayız. Genişletmek için tıkla... Seyit Öktem dedi: Buradayız, başka adresimiz mi var Genişletmek için tıkla... BilgisayarKurdu dedi: Biz buradayız da forumun epey durgun olduğu doğru. Okullar açılınca düzelir. Genişletmek için tıkla... Ahmet Özenir dedi: Ben okullar açıkken de kapalıyken de hep buradayım Genişletmek için tıkla... Ömer Erten dedi: Burdayız Genişletmek için tıkla... Eksik olmayın arkadaşlar Ya win8 bölümünde saat 16.00 sularında açtığım konu sadece 1 mesaj ve 37 görüntüleme almış. Normlde 50+ görüntüleme ve 5+ mesaj falan olurdu şaşırdım o yüzden bu konuyu açtım
Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2013 #8 Diyorum şöyle bir sohbet sistemi koyalım. Çevrimiçi olanlar kaynaşsın, sıkılmasın diye de yapması kolay mı, zor mu orasını bilmiyorum.
Diyorum şöyle bir sohbet sistemi koyalım. Çevrimiçi olanlar kaynaşsın, sıkılmasın diye de yapması kolay mı, zor mu orasını bilmiyorum.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 28 Ağustos 2013 #9 Zor elbette
Prisoner[OF]Games Megapat Katılım 12 Temmuz 2013 Mesajlar 354 Yer Adana 28 Ağustos 2013 #10 Ziya Erkara dedi: Diyorum şöyle bir sohbet sistemi koyalım. Çevrimiçi olanlar kaynaşsın, sıkılmasın diye de yapması kolay mı, zor mu orasını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok iyi fikir aslında
Ziya Erkara dedi: Diyorum şöyle bir sohbet sistemi koyalım. Çevrimiçi olanlar kaynaşsın, sıkılmasın diye de yapması kolay mı, zor mu orasını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok iyi fikir aslında