Kültür kategorisi olabilir. Sonuçta forumda birçok başlık var ancak "Kültür" ve "Tarih" gibi başlıklar yok.Tahminimce forumla beraber komple bu siteyi kuranlar arasında bu dediğinizle ilgilenen yok.
Teknolojiye ağırlık veren bir forum yani benim gördüğüm bu 5 dk da 1 sistem toplama konusu açılıyor. Tarih konularının bir müddet sonra siyasete çekilip huzursuzluk oluşturabileceği kanaatinde ise belirttiğiniz gibi oluşturmamışlar, oluşturmazlar diye tahmin ediyorum.
Mi?Tarih tartışmaya açık bir konu değil
Garipsedim.Unutmamalısın ki tarihi kazananlar yazar.
Tarih tartışmaya açık bir konu değil, tarihi tarih yapan budur, şimdi bir kullanıcı gelip "X " tarihinde yaşanan bir olayın, yada yaşayan kişinin hakkında tarih kadar tarafsız olup, bütün iyi ve kötü yönlerini veya o şartlar altında ne yaptığını, nerelere geldiğini, olayın akışını izah edebilecek mi ? Ben pek sanmıyorum. Kültür kategorisi olabilir ama tarih için çok fazla ağır şart gerekli olması gerekli olduğunu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.