2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 29 Haziran 2017 #92 @Recep Abiye sesleniyorum Bence çok muhteşem bir kullanıcı adı.
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 29 Haziran 2017 #94 JohnMacTavish dedi: @Jhoony Sins Genişletmek için tıkla... Kör oldum
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2017 #95 ShadYaqz dedi: Kör oldum Genişletmek için tıkla... İngilizcem rezalettir. Ama inceyi anladın umarım
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2017 #97 Silinen üye dedi: @JohnMacTavish Genişletmek için tıkla... Anlamı Uzman Katil. Nesi garip acaba?
R Redburne Ziyaretçi 29 Haziran 2017 #98 JohnMacTavish dedi: Anlamı Uzman Katil. Nesi garip acaba? Genişletmek için tıkla... Sen John musun? İngilizcesi hoş ama Türkçe'ye çevirince pek iyi durmuyor. Seri Katil yapabilirdin. (Yanlış anlama, iyi bir isim. Bana bir şeyi hatırlatıyorsun o yüzden bana garip geldi)
JohnMacTavish dedi: Anlamı Uzman Katil. Nesi garip acaba? Genişletmek için tıkla... Sen John musun? İngilizcesi hoş ama Türkçe'ye çevirince pek iyi durmuyor. Seri Katil yapabilirdin. (Yanlış anlama, iyi bir isim. Bana bir şeyi hatırlatıyorsun o yüzden bana garip geldi)
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2017 #99 Silinen üye dedi: Sen John musun? İngilizcesi hoş ama Türkçe'ye çevirince pek iyi durmuyor. Seri Katil yapabilirdin. (Yanlış anlama, iyi bir isim. Bana bir şeyi hatırlatıyorsun o yüzden bana garip geldi) Genişletmek için tıkla... Evet. Önceki ismim JohnMacTavish idi. Silinen üye dedi: Sen John musun? İngilizcesi hoş ama Türkçe'ye çevirince pek iyi durmuyor. Seri Katil yapabilirdin. (Yanlış anlama, iyi bir isim. Bana bir şeyi hatırlatıyorsun o yüzden bana garip geldi) Genişletmek için tıkla... Evet. Önceki ismim JohnMacTavish idi.
Silinen üye dedi: Sen John musun? İngilizcesi hoş ama Türkçe'ye çevirince pek iyi durmuyor. Seri Katil yapabilirdin. (Yanlış anlama, iyi bir isim. Bana bir şeyi hatırlatıyorsun o yüzden bana garip geldi) Genişletmek için tıkla... Evet. Önceki ismim JohnMacTavish idi. Silinen üye dedi: Sen John musun? İngilizcesi hoş ama Türkçe'ye çevirince pek iyi durmuyor. Seri Katil yapabilirdin. (Yanlış anlama, iyi bir isim. Bana bir şeyi hatırlatıyorsun o yüzden bana garip geldi) Genişletmek için tıkla... Evet. Önceki ismim JohnMacTavish idi.
Çikilop Kilopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 722 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2017 #100 KABAMSI dedi: Alıştım artık bu sorulara. Yani adı üstünde Nick diyoruz. Çok bir anlamı olmak zorunda değil. Beyin patlatmaya gerek yok Kibar kibarımsı ne ise Kabamsı da tersi alışkanlıkdan ı yerine i kullandığım için garip duruyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Ozaman "KABARIMSI" olması gerek. [emoji16]
KABAMSI dedi: Alıştım artık bu sorulara. Yani adı üstünde Nick diyoruz. Çok bir anlamı olmak zorunda değil. Beyin patlatmaya gerek yok Kibar kibarımsı ne ise Kabamsı da tersi alışkanlıkdan ı yerine i kullandığım için garip duruyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Ozaman "KABARIMSI" olması gerek. [emoji16]