R Redburne Ziyaretçi 30 Haziran 2017 #111 Merak ediyorum @Silinen üye aramızdan birine ban attı mı acaba? 1 hafta önce ban yemiştim yoksa.... @Jira sen torpillisin adamım. Lanet olsun Charlie. ( Konu @Silinen üye tarafından kilitlenir ve @Jira 'ya 1 ay devlet memuruna saygısızlıktan ban atar )
Merak ediyorum @Silinen üye aramızdan birine ban attı mı acaba? 1 hafta önce ban yemiştim yoksa.... @Jira sen torpillisin adamım. Lanet olsun Charlie. ( Konu @Silinen üye tarafından kilitlenir ve @Jira 'ya 1 ay devlet memuruna saygısızlıktan ban atar )
SpermMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.218 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #112 Bir de benim kullanıcı adıma bakın derim.
R Redburne Ziyaretçi 30 Haziran 2017 #113 SpermMan dedi: Birde benim kullanıcı adıma bakın derim . Genişletmek için tıkla... Hahhhahaha Bu yarışı sen kazandın adamım (40 yıl düşünsem aklıma gelmez. Bence seninki garip değil ama çok komik)
SpermMan dedi: Birde benim kullanıcı adıma bakın derim . Genişletmek için tıkla... Hahhhahaha Bu yarışı sen kazandın adamım (40 yıl düşünsem aklıma gelmez. Bence seninki garip değil ama çok komik)
swooN# Hectopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 283 Çözümler 1 30 Haziran 2017 #114 SpermMan dedi: Birde benim kullanıcı adıma bakın derim . Genişletmek için tıkla... Kelimelerin kifayetsiz kaldığı nokta...
SpermMan dedi: Birde benim kullanıcı adıma bakın derim . Genişletmek için tıkla... Kelimelerin kifayetsiz kaldığı nokta...
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 30 Haziran 2017 #115 Silinen üye dedi: @Jira sen torpillisin adamım. Lanet olsun Charlie. Genişletmek için tıkla... Böyle kelimeler kullanmayalım. Yeni gelenler yanlış anlayabilir. Burada bizi tanıyanlar anlar zaten.
Silinen üye dedi: @Jira sen torpillisin adamım. Lanet olsun Charlie. Genişletmek için tıkla... Böyle kelimeler kullanmayalım. Yeni gelenler yanlış anlayabilir. Burada bizi tanıyanlar anlar zaten.
E Eden Dust Ziyaretçi 30 Haziran 2017 #116 Jira dedi: Neden? Nesi garip? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir anlamı olmadığı için garip.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 30 Haziran 2017 #117 Silinen üye dedi: Herhangi bir anlamı olmadığı için garip. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorsun? Belki vardır.
Silinen üye dedi: Herhangi bir anlamı olmadığı için garip. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorsun? Belki vardır.
E Eden Dust Ziyaretçi 30 Haziran 2017 #118 Jira dedi: Nereden biliyorsun? Belki vardır. Genişletmek için tıkla... Varsa söyle o zaman. Yoksa kalabilir, sıkıntı değil.
Jira dedi: Nereden biliyorsun? Belki vardır. Genişletmek için tıkla... Varsa söyle o zaman. Yoksa kalabilir, sıkıntı değil.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 30 Haziran 2017 #119 Silinen üye dedi: Varsa söyle o zaman. Yoksa kalabilir, sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Anlamını söylemiştim zaten. Yıllar önce uydurulmuş bir şey. Genelde oyunlarda falan bu nicki kullanıyorum.
Silinen üye dedi: Varsa söyle o zaman. Yoksa kalabilir, sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Anlamını söylemiştim zaten. Yıllar önce uydurulmuş bir şey. Genelde oyunlarda falan bu nicki kullanıyorum.
R Redburne Ziyaretçi 30 Haziran 2017 #120 Jira dedi: Böyle kelimeler kullanmayalım. Yeni gelenler yanlış anlayabilir. Burada bizi tanıyanlar anlar zaten. Genişletmek için tıkla... Hayır, tabii ki de şaka. Yanlış anlaşılmasın. @lionstone19 o nasıl nick? Aslan Taş ne demek? Ya sen? @Rsime Aslanların gücü adına
Jira dedi: Böyle kelimeler kullanmayalım. Yeni gelenler yanlış anlayabilir. Burada bizi tanıyanlar anlar zaten. Genişletmek için tıkla... Hayır, tabii ki de şaka. Yanlış anlaşılmasın. @lionstone19 o nasıl nick? Aslan Taş ne demek? Ya sen? @Rsime Aslanların gücü adına