keremkol Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 111 4 Mayıs 2014 #1 Eğer halen yasağı kaldırmasanız yeter sitenizde. Bu nedir forumdamıyım, okuldamıyım? İşinize gelmeyince çıkın bu nedir! @Silinen üye Ne yapalım? Rom'un ortasında kaldık, nasıl bir iştir bu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2014
Eğer halen yasağı kaldırmasanız yeter sitenizde. Bu nedir forumdamıyım, okuldamıyım? İşinize gelmeyince çıkın bu nedir! @Silinen üye Ne yapalım? Rom'un ortasında kaldık, nasıl bir iştir bu?
R reco Ziyaretçi 4 Mayıs 2014 #2 @Silinen üye ne demek istediğini anlamadım. Bu işi halledeceğiz ama şu an evde değilim ve yardımcı olamıyorum.
@Silinen üye ne demek istediğini anlamadım. Bu işi halledeceğiz ama şu an evde değilim ve yardımcı olamıyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Mayıs 2014 #3 Faruk kurallara uymazsan ip ban yiyeceksin haberin ola. İp banın ne olduğunu araştır, sonra hala inat edersen anlarsın ne olduğunu.
Faruk kurallara uymazsan ip ban yiyeceksin haberin ola. İp banın ne olduğunu araştır, sonra hala inat edersen anlarsın ne olduğunu.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Mayıs 2014 #5 Silinen üye dedi: Ben Kerem. Genişletmek için tıkla... Biliyorum kim olduğunu, o yüzden uyardım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Mayıs 2014 #6 Buranın halen bir okul olduğunu anlayamadın mı? Evet, burası bir okul. Burada insanlar eğitim görüyorlar. Eğer bunu halen kavrayamadıysan git "forum"larda takıl. Kurallara uymayana burada yer yok! Kurallar da açık ve net!
Buranın halen bir okul olduğunu anlayamadın mı? Evet, burası bir okul. Burada insanlar eğitim görüyorlar. Eğer bunu halen kavrayamadıysan git "forum"larda takıl. Kurallara uymayana burada yer yok! Kurallar da açık ve net!