Tiremaster Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2014 #1 Pm nasıl atıcam birisi söyleyebilir mi ? (konuyu nereye açıcağımı bilemedim buraya açtım gerekli yere moderatörler taşırsa)
Pm nasıl atıcam birisi söyleyebilir mi ? (konuyu nereye açıcağımı bilemedim buraya açtım gerekli yere moderatörler taşırsa)
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 30 Nisan 2014 #2 Özel mesaj atmak yerine herkesin faydalanması açısından konu açmalısın. Ayrıca özel mesaj atmak için belirli bir mesaj sayısına ulaşman gerekiyor.
Özel mesaj atmak yerine herkesin faydalanması açısından konu açmalısın. Ayrıca özel mesaj atmak için belirli bir mesaj sayısına ulaşman gerekiyor.
Ahmet Altunova Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 263 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2014 #3 Konuyu konu dışında açacaktın dostum
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.695 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2014 #4 Özel mesaj yerine @ işaretini koyup, kişinin kullanıcı adını yazabilirsin. @İbrahim Yıldırım dediği gibi herkes yararlanır.
Özel mesaj yerine @ işaretini koyup, kişinin kullanıcı adını yazabilirsin. @İbrahim Yıldırım dediği gibi herkes yararlanır.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 30 Nisan 2014 #5 Ayrıca özel mesaj özelliğini kullanmak için 600 mesaj sayınızın olması gerek.