PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 13 Ocak 2023 #1 Bazen denk geliyorum ve nasıl eklendiğini merak ediyorum. Birisi yardım edebilir mi? Örnek:
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 13 Ocak 2023 #2 PRIME H610MK dedi: Bazen denk geliyorum ve nasıl eklendiğini merak ediyorum. Birisi yardım edebilir mi? Örnek: Eki Görüntüle 1631970 Genişletmek için tıkla... Kendisi sistemden tanıyıp o anki sistemine göre veriyor diye biliyorum. Örneğin Windows'tan Edge'e girsen orada Windows sürümün ve Edge'in logosu olurdu. Artı 0 Eksi
PRIME H610MK dedi: Bazen denk geliyorum ve nasıl eklendiğini merak ediyorum. Birisi yardım edebilir mi? Örnek: Eki Görüntüle 1631970 Genişletmek için tıkla... Kendisi sistemden tanıyıp o anki sistemine göre veriyor diye biliyorum. Örneğin Windows'tan Edge'e girsen orada Windows sürümün ve Edge'in logosu olurdu.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 13 Ocak 2023 #3 Sosyal'de şu anda bu eklenti için biraz problem var. Her zaman doğru gösterilmiyor ve herkeste etkin olmayabiliyor. Artı 0 Eksi
Sosyal'de şu anda bu eklenti için biraz problem var. Her zaman doğru gösterilmiyor ve herkeste etkin olmayabiliyor.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 13 Ocak 2023 #4 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Sosyal'de şu anda bu eklenti için biraz problem var. Her zaman doğru gösterilmiyor ve herkeste etkin olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet benim sistemimde görünmüyor. Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Sosyal'de şu anda bu eklenti için biraz problem var. Her zaman doğru gösterilmiyor ve herkeste etkin olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet benim sistemimde görünmüyor.