TheBoraw Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 449 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 785gm-51 Anakart, AMD Phenom II 4x 945 İşlemci, AMD Radeon HD 6670 Ekran Kartı, 12 Gb Ram, Windows 10, 1 SSD 2 HDD, PL-9258 PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2023 #21 EmirElibol dedi: Sabahta izleniyor aslında hatta daha güzel oluyor kuş sesleriyle beraber ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kuş sesleri değil de araba sesleri oluyor bizim burada be. Gece karanlık ortamda izlemek daha iyi bence. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2023
EmirElibol dedi: Sabahta izleniyor aslında hatta daha güzel oluyor kuş sesleriyle beraber ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kuş sesleri değil de araba sesleri oluyor bizim burada be. Gece karanlık ortamda izlemek daha iyi bence.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.609 Çözümler 8 31 Temmuz 2023 #22 TheBoraw dedi: Kuş sesleri değil de araba sesleri oluyor bizim burada be. Gece karanlık ortamda izlemek daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Size kalmış hocam ne zaman rahat ediyorsanız.
TheBoraw dedi: Kuş sesleri değil de araba sesleri oluyor bizim burada be. Gece karanlık ortamda izlemek daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Size kalmış hocam ne zaman rahat ediyorsanız.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.373 Çözümler 12 31 Temmuz 2023 #23 Bu benim valla ya. Bi eksik hissediyorum kendimi kullanmayinca. Bi denemeye çalışıcam bırakmayı 3 gün silip. Okul açılınca zorlanırım öbür türlü.
Bu benim valla ya. Bi eksik hissediyorum kendimi kullanmayinca. Bi denemeye çalışıcam bırakmayı 3 gün silip. Okul açılınca zorlanırım öbür türlü.
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Temmuz 2023 #24 Hobi edinin.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 31 Temmuz 2023 #25 benibanlamayınartık dedi: Hobi edinin. Genişletmek için tıkla... Yürümek çok iyi bir hobi. Dış dünyayı keşfediyorsun.
benibanlamayınartık dedi: Hobi edinin. Genişletmek için tıkla... Yürümek çok iyi bir hobi. Dış dünyayı keşfediyorsun.
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Temmuz 2023 #26 Stereo.Luigi99 dedi: Yürümek çok iyi bir hobi. Dış dünyayı keşfediyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam o hobi değil bence ama olsun hiç yoktan iyidir. Yürürken biri tarafından vurulma ihtimali olduğu için tercih etmem pek.
Stereo.Luigi99 dedi: Yürümek çok iyi bir hobi. Dış dünyayı keşfediyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam o hobi değil bence ama olsun hiç yoktan iyidir. Yürürken biri tarafından vurulma ihtimali olduğu için tercih etmem pek.
GSG 9 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 200 Çözümler 2 Yer Trabzon, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #27 Eskiden daha aktifti forum, şimdi konulara cevap gelmiyor bile.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 31 Temmuz 2023 #28 benibanlamayınartık dedi: Hocam o hobi değil bence ama olsun hiç yoktan iyidir. Yürürken biri tarafından vurulma ihtimali olduğu için tercih etmem pek. Genişletmek için tıkla... Her şeyde bir ihtimal var hocam da siz Bağcılar'da falan mı yaşıyorsunuz? Yürürken vurulma ihtimali mi? Ne kadar şükretsem azdır.
benibanlamayınartık dedi: Hocam o hobi değil bence ama olsun hiç yoktan iyidir. Yürürken biri tarafından vurulma ihtimali olduğu için tercih etmem pek. Genişletmek için tıkla... Her şeyde bir ihtimal var hocam da siz Bağcılar'da falan mı yaşıyorsunuz? Yürürken vurulma ihtimali mi? Ne kadar şükretsem azdır.
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Temmuz 2023 #29 GSG 9 dedi: Eskiden daha aktifti forum, şimdi konulara cevap gelmiyor bile. Genişletmek için tıkla... Eskiden daha eğlenceliydi şimdi durduk yere gereksiz mesaj cezası alıyorum.
GSG 9 dedi: Eskiden daha aktifti forum, şimdi konulara cevap gelmiyor bile. Genişletmek için tıkla... Eskiden daha eğlenceliydi şimdi durduk yere gereksiz mesaj cezası alıyorum.
GSG 9 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 200 Çözümler 2 Yer Trabzon, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #30 benibanlamayınartık dedi: Eskiden daha eğlenceliydi şimdi durduk yere gereksiz mesaj cezası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Masaüstünüzü atın konusu açasım geldi .
benibanlamayınartık dedi: Eskiden daha eğlenceliydi şimdi durduk yere gereksiz mesaj cezası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Masaüstünüzü atın konusu açasım geldi .