Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 13 Şubat 2021 #41 Mithat Berhan, Akil Gündoğan. Etiket atmasaydım iyiydi
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 13 Şubat 2021 #42 Megaton dedi: Sanirim rekor benimdi gece yarısı +100 kisi etiketlenmiş olabilirim. Sohbet ederdik eskiden zevkli olurdu. Hala zevkli ama eskisi gibi giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun girmemenizde değil. Artık forumda böyle iç dökülebilecek konular açılmıyor. Herkes içe kapanık.
Megaton dedi: Sanirim rekor benimdi gece yarısı +100 kisi etiketlenmiş olabilirim. Sohbet ederdik eskiden zevkli olurdu. Hala zevkli ama eskisi gibi giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun girmemenizde değil. Artık forumda böyle iç dökülebilecek konular açılmıyor. Herkes içe kapanık.
BattalGazininTorunuVanku Decipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.118 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Meslek iç mimar 13 Şubat 2021 #43 Recep Baltaş diye bir çocuk var. YouTube videolarını yıllardır izliyorum. Gözümün önünde büyüdü resmen. Bir onu tanıyorum, o yüzden onu seviyorum.
Recep Baltaş diye bir çocuk var. YouTube videolarını yıllardır izliyorum. Gözümün önünde büyüdü resmen. Bir onu tanıyorum, o yüzden onu seviyorum.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 13 Şubat 2021 #44 Herkes.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 13 Şubat 2021 #45 Sevdiğim kişiler ya bıraktı burayı ya da ben fark etmiyorum artık. Tadı tuzu kalmadı.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 13 Şubat 2021 #46 Gece çayları akil abiden oluyordu. 2 3 kadar konusulan bile oluyordu. Uberk neden yok bilen var mi?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.623 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 13 Şubat 2021 #47 Megaton dedi: Hala zevkli ama eskisi gibi giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında eskisine göre daha aktifsin bu aralar bence. En azından geceleri seni daha fazla görüyorum.
Megaton dedi: Hala zevkli ama eskisi gibi giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında eskisine göre daha aktifsin bu aralar bence. En azından geceleri seni daha fazla görüyorum.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 13 Şubat 2021 #48 Megaton dedi: Uberk neden yok bilen var mi? Genişletmek için tıkla... İşleri vardır, moderatör olduğundan beri neredeyse hiç mesaj yazmamaya başladı.
Megaton dedi: Uberk neden yok bilen var mi? Genişletmek için tıkla... İşleri vardır, moderatör olduğundan beri neredeyse hiç mesaj yazmamaya başladı.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.731 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #49 Ardaaa11 dedi: İşleri vardır, moderatör olduğundan beri neredeyse hiç mesaj yazmamaya başladı. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde Youtube'da oyun yayını yapıyordu, gözümden kaçmadı.
Ardaaa11 dedi: İşleri vardır, moderatör olduğundan beri neredeyse hiç mesaj yazmamaya başladı. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde Youtube'da oyun yayını yapıyordu, gözümden kaçmadı.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 13 Şubat 2021 #50 Blacksidemre dedi: Aslında eskisine göre daha aktifsin bu aralar bence. En azından geceleri seni daha fazla görüyorum. Genişletmek için tıkla... Şarjım %2 hadi bakalım ne zaman bitecek?
Blacksidemre dedi: Aslında eskisine göre daha aktifsin bu aralar bence. En azından geceleri seni daha fazla görüyorum. Genişletmek için tıkla... Şarjım %2 hadi bakalım ne zaman bitecek?