Mesela sistem toplamak isteyen birini düşün. Zalman N5 önerdi örneğin birisi. Neden önerildiği hakkında bilgisi yoktur mesela. Bu rehberi açarak bilgi edinebilir.
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu soğutucu nasıldır? Önerdiğiniz soğutucu ile aralarında önemli bir fark var mı? @BerkayZ87
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu soğutucu nasıldır? Önerdiğiniz soğutucu ile aralarında önemli bir fark var mı? @BerkayZ87
Kingston A400 listeden düşdüğünden beri hüzünlü içim. Benimki sağlam ve hızlı, sandisk ne kadar iyi olsa da nedense sandisk kulağıma iyi gelmiyor. Kingstonu bu yüzden seviyorum:
Hocam teşekkürler ilginiz için. Yalnız 40 TB çok az ya. Şimdi ben sıcaklık sorunu da yaşıyorum ama hızımda sorun yok. Garantiye göndermek nasıl bir fikir değer mi? Hocam BX500'de ısınma sorunu mevcut. Bu yerli, yabancı herkesin bildiği bir durum. Garantiye göndermeniz de bu sorununuzu...
ASUS Rog Strıx B550-F Gaming AMD B550 Am4 DDR4 4400 DP Hdmı Çift M2 Usb3.2 ARgb 2.5Gbit Lan ATX Pcıe 4.0 ecc ram desteği, AI Ses Engelleyici Mic. desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayar