Saçma sapan mesajlar görüyorum. Birisi demiş ki "HDMI En fazla 120 Hz destekliyor." diye mesaj görünce bir sinir oldum. Adam tabloya bakmadan söylüyor bir de. HDMI 1.4b 1080p ekranda 144 Hz verebiliyor tabloya göre. Gerçekten şu tabloya bakıp ona göre yapın HDMI ile ilgili. HDMI 2.1 240 Hz 1440p...
Aynı şeyi söylemelerine rağmen moderatörlere saygı duyulması gibi ilginç bir algı var moderatör bir şey söyleyince daha fazla like geliyor bence mantıksız.
Not: Yanlış anlaşılma olmasın şimdi moderatörlere ben de saygı duyuyorum ama onları ilginç bir şekilde yükseltmek saçma.
Ben moderatörlere yalakalık yapanları sevmiyorum. Birkaç ay önce gördüm, doğru düzgün mesaj yazmayan moderatörü sırf moderatör diye etiketleyip "Bana çok şey kattınız size çok teşekkür ederim" diyeni gördüm. Şaka gibi...
Ben moderatörlere yalakalık yapanları sevmiyorum. Birkaç ay önce gördüm, doğru düzgün mesaj yazmayan moderatörü sırf moderatör diye etiketleyip "Bana çok şey kattınız size çok teşekkür ederim" diyeni gördüm. Şaka gibi...