Forumda tanıdığınız insanlar nasıl kişiler?

Biraz devam ettireyim bari:

@Maomao Linux adam, Android veya Linux ile sorum olursa ilk etiketlediğim kişilerdendir. Zamanında çok uğraştığım bir Custom ROM/Recovery sorunumu çözmüştü.
@Heribert Yavuz Steam'de garip nickler koyup duran ama yine de kral bir insan.
@Damon Salvatore sürekli bilgisayar toplama kategorisinde özellikle düşük bütçeli sistem toplarken gördüğüm ve sevdiğim bir hocamdır, saygılar.
@Burak Karabal kurbağa adam. Bir keresinde YouTube yorumlarında görmüştüm
@Telefonunu Çıkra mavi forumda devasa uzunlukta makaleler yazan ve hâlâ çözümlendiremediğim şekilde hiç üşenmeyen adam.
@Max Caulfield Life is Strange seviyorsa kraldır, bu kadar. Severim kendisini ama uzun süredir konuşamıyoruz profil yasağım sağ olsun.
@sanes bu adamı tanımıyorum ama benim dışımda herkes tanıyor sanırım. Yine de selam olsun!
@Collavino kral.
@BlckShdw kendisi ben foruma başlamadan önceden beri eski bir dostumdur. Bu listeye eklemek istedim. Selamlar saygılar
@kxy çok kısa zamanda 10 binlerce mesaj atmış olan ve nasıl olduğunu hâlâ çözemediğim borsa kaplanı. Hayırlı olsun bu arada her ne kadar profiline yazamasam da.
@fercklenn AMD hayranıdır (benim gibi ) ayrıca kafa dengi bir arkadaş, severim.
@LorrieNN kendisiyle bir konudaki tartışmada tanışmıştık ama tabii ki haklı olan taraftı. Severim kendisini, iyi Bedwars oynuyor.
@Leon Dayı öneri konularının çoğunda hatta neredeyse hepsinde görebileceğiniz bilgili bir insandır. Sana da selam olsun!
@valorantCeren NVIDIA ve Manifest fanı, yaşına veriyorum.
@xyunustr 1050 Ti Trendyol PC önerilerinden buralara kadar gelip kendini geliştiren birisi, umarım daha da geliştirirsin
@Aytemiz önceden daha aktifti diye hatırlıyorum, sürekli mesajlarımı beğenirdi ama pek görmüyorum artık. Geri gelsin tekrar beğenmeye devam edeyim bari
@BerkayZ87 hocamı da ilk olarak kasa tier list rehberinde görmüştüm o günden sonra çoğu konuda dikkatimi çekmeyi başardı. Hatta bir keresinde ismi Z87 chipsetinden mi geliyor diye sormuştum ama hayırmış cevap, bu da aklınızda bulunsun. Şimdi mavi forumda moderatör, görevini de gayet iyi yapıyor. Daha iyi yerlere gelmesi dileğiyle

Son düzenleme:
@Yerayay kral adam. Life is Strange seviyor. Bilgili.

@FehmiDogru.js profil fotoğrafını niye Rachel yapmıyorsun

@Collavino profil mesajlarıma hep bakar, seviyoruz.

@Bayram Reis
Profilimdeki paylaşımları beğenen bir arkadaşımız, seviyoruz.

@Lejant iyi niyetli sevdiğimiz adam gibi adam.

@Yutka46 severiz. Kahramanmaraş İstiklal'in basketbol maçlarına gitsin kardeşim eğer Kahramanmaraş'taysa.

@miçobaba 2 KITA 7 TEPE TEK BÜYÜK FENERBAHÇE!

Hadi yapıyorum seni mi kırayım

Böyle kalsın bir süre.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adana'ya çok selam

Keşke hiç ayrılmasaydım Adana'dan...

Her yerden çıkıyorsunuz anlamadım ki vallahi . Başka foruma bakıyorum oradasınız YT'ye bakıyorum orada da varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…