wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.529 Makaleler 15 Çözümler 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #151 @Berkehan Çepni ile tanışmak isterdim. DirectX 10 uyumlu hilelerde yardımı dokundu sağ olsun.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 13 Kasım 2021 #152 ırmakovski dedi: @Luciferss @bilgisayar noobu @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Herkesi anladım da beni etiketlemenize şaşırdım
ırmakovski dedi: @Luciferss @bilgisayar noobu @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Herkesi anladım da beni etiketlemenize şaşırdım
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #153 Hamzz dedi: @AJFA Genişletmek için tıkla... Vay be! Ne moderatör etiketleme konusunda ne de bu tarz bir konuda uzun zamandır etiketlenmemiştim. Teşekkürler. Ee, madem etiketlendik, biz de etiketleyeyim o halde. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Emin Çıtak @MF @Emre C @Bora Dere @Mithat Berhan @BERWAR @Murat5038 @Neşeli Enginar @er36po @Moderasyon Ekibi @Jira @SideWinder @Akif @Vavien. @Hamzz Bayağı etiketledim, unuttuklarım varsa affola.
Hamzz dedi: @AJFA Genişletmek için tıkla... Vay be! Ne moderatör etiketleme konusunda ne de bu tarz bir konuda uzun zamandır etiketlenmemiştim. Teşekkürler. Ee, madem etiketlendik, biz de etiketleyeyim o halde. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Emin Çıtak @MF @Emre C @Bora Dere @Mithat Berhan @BERWAR @Murat5038 @Neşeli Enginar @er36po @Moderasyon Ekibi @Jira @SideWinder @Akif @Vavien. @Hamzz Bayağı etiketledim, unuttuklarım varsa affola.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 13 Kasım 2021 #155 @Emir M., @Blacksidemre.
4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 13 Kasım 2021 #156 AJFA dedi: Vay be! Ne moderatör etiketleme konusunda ne de bu tarz bir konuda uzun zamandır etiketlenmemiştim. teşekkürler. Ee, madem etiketlendik, biz de etiketleyeyim o halde. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Emin Çıtak @MF @Emre C @Bora Dere @Mithat Berhan @BERWAR @Murat5038 @Neşeli Enginar @er36po @Moderasyon Ekibi @Jira @SideWinder @Akif @Vavien. @Hamzz Bayağı etiketledim, unuttuklarım varsa affola. Genişletmek için tıkla... Hocam moderasyon ekibini niye etiketlediniz? Moderasyon ekibi bot hesap değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
AJFA dedi: Vay be! Ne moderatör etiketleme konusunda ne de bu tarz bir konuda uzun zamandır etiketlenmemiştim. teşekkürler. Ee, madem etiketlendik, biz de etiketleyeyim o halde. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Emin Çıtak @MF @Emre C @Bora Dere @Mithat Berhan @BERWAR @Murat5038 @Neşeli Enginar @er36po @Moderasyon Ekibi @Jira @SideWinder @Akif @Vavien. @Hamzz Bayağı etiketledim, unuttuklarım varsa affola. Genişletmek için tıkla... Hocam moderasyon ekibini niye etiketlediniz? Moderasyon ekibi bot hesap değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #157 480853 dedi: Hocam moderasyon ekibini niye etiketlediniz? Moderasyon ekibi bot hesap değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Hepsini tek tek etiketlemeye üşenmek diyeyim
480853 dedi: Hocam moderasyon ekibini niye etiketlediniz? Moderasyon ekibi bot hesap değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Hepsini tek tek etiketlemeye üşenmek diyeyim
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 13 Kasım 2021 #158 AJFA dedi: Vay be! Ne moderatör etiketleme konusunda ne de bu tarz bir konuda uzun zamandır etiketlenmemiştim. teşekkürler. Ee, madem etiketlendik, biz de etiketleyeyim o halde. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Emin Çıtak @MF @Emre C @Bora Dere @Mithat Berhan @BERWAR @Murat5038 @Neşeli Enginar @er36po @Moderasyon Ekibi @Jira @SideWinder @Akif @Vavien. @Hamzz Bayağı etiketledim, unuttuklarım varsa affola. Genişletmek için tıkla... Moderasyon ekibi? Kim o merak ettim?
AJFA dedi: Vay be! Ne moderatör etiketleme konusunda ne de bu tarz bir konuda uzun zamandır etiketlenmemiştim. teşekkürler. Ee, madem etiketlendik, biz de etiketleyeyim o halde. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Emin Çıtak @MF @Emre C @Bora Dere @Mithat Berhan @BERWAR @Murat5038 @Neşeli Enginar @er36po @Moderasyon Ekibi @Jira @SideWinder @Akif @Vavien. @Hamzz Bayağı etiketledim, unuttuklarım varsa affola. Genişletmek için tıkla... Moderasyon ekibi? Kim o merak ettim?
4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 13 Kasım 2021 #159 AJFA dedi: Hepsini tek tek etiketlemeye üşenmek diyeyim Genişletmek için tıkla... Peki hocam, ben yanlış anladim. Kusura bakmayin, benim hatam.
AJFA dedi: Hepsini tek tek etiketlemeye üşenmek diyeyim Genişletmek için tıkla... Peki hocam, ben yanlış anladim. Kusura bakmayin, benim hatam.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #160 Hououin Kyouma dedi: Moderasyon ekibi? Kim o merak ettim? Genişletmek için tıkla... Tüm yetkilileri tek tek etiketlemek yerine öyle bir taktik uyguladım. 480853 dedi: Peki hocam, ben yanlış anladim. Kusura bakmayin, benim hatam. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, sorun yok.
Hououin Kyouma dedi: Moderasyon ekibi? Kim o merak ettim? Genişletmek için tıkla... Tüm yetkilileri tek tek etiketlemek yerine öyle bir taktik uyguladım. 480853 dedi: Peki hocam, ben yanlış anladim. Kusura bakmayin, benim hatam. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, sorun yok.