Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 24 Ağustos 2019 #1 Forumda tanışmak istediğim kişiler @Recep Baltaş, @Ali Güngör, @Jira, @yika38 ve @Random.Person. Bence bir yerde buluşma düzenleyelim.
Forumda tanışmak istediğim kişiler @Recep Baltaş, @Ali Güngör, @Jira, @yika38 ve @Random.Person. Bence bir yerde buluşma düzenleyelim.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 24 Ağustos 2019 #2 Karşılıklı saygı ve sevgi beslediğimiz arkadaşlara kapım açık. Buradan birkaç güzel insanla da halihazırda tanışıyoruz gerçek hayatta. Olmaması için bir sebep yok. İstanbul - Avrupa'da oturuyorum ben.
Karşılıklı saygı ve sevgi beslediğimiz arkadaşlara kapım açık. Buradan birkaç güzel insanla da halihazırda tanışıyoruz gerçek hayatta. Olmaması için bir sebep yok. İstanbul - Avrupa'da oturuyorum ben.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 24 Ağustos 2019 #3 Technopat ofisine baskın düzenlemek buluşmadan daha mantıklı bence Herkese anı olarak RTX 2070
A Alone Person Centipat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 295 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Ağustos 2019 #4 @MF
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2019 #5 @Uranhay @Serdar ak @KaraKartalw @fryzen
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 24 Ağustos 2019 #6 Ribozom dedi: Technopat ofisine baskın düzenlemek buluşmadan daha mantıklı bence Herkese anı olarak RTX 2070 Genişletmek için tıkla... Güzel fikir. Ofisteki ekran kartlarına bakmak için sabırsızlanıyorum. Ekran kartı ve işlemcileri çalmak gibi bir niyetim kesinlikle yok canım
Ribozom dedi: Technopat ofisine baskın düzenlemek buluşmadan daha mantıklı bence Herkese anı olarak RTX 2070 Genişletmek için tıkla... Güzel fikir. Ofisteki ekran kartlarına bakmak için sabırsızlanıyorum. Ekran kartı ve işlemcileri çalmak gibi bir niyetim kesinlikle yok canım
WhiteFountain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.063 Makaleler 1 Çözümler 19 24 Ağustos 2019 #7 Saygılı, sevgili, sınırlarını bilen, egoist olmayan herkes ile tanışmak ve arkadaş olmak isterim.
Serdar ak Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 671 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2019 #8 @Random.Person @Jira
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 24 Ağustos 2019 #9 Silinen üye dedi: Güzel fikir. Ofisteki ekran kartlarına bakmak için sabırsızlanıyorum. Ekran kartı ve işlemcileri çalmak gibi bir niyetim kesinlikle yok canım Genişletmek için tıkla... İstersen komple binayı çalalım [emoji3] Aklıma nedense bu video geldi videonun sonu alakalı taşımak ile ilgili. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: Güzel fikir. Ofisteki ekran kartlarına bakmak için sabırsızlanıyorum. Ekran kartı ve işlemcileri çalmak gibi bir niyetim kesinlikle yok canım Genişletmek için tıkla... İstersen komple binayı çalalım [emoji3] Aklıma nedense bu video geldi videonun sonu alakalı taşımak ile ilgili. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mehmet.bilen Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 706 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 24 Ağustos 2019 #10 @Recep Baltaş