Forumda TurkNet'e nefret mi duyuluyor?

Makaleler
3
TurkNet neden bu forumun geneli tarafından aniden hain ilan edildi ve aksini dahi ima etmek sizi "TurkNet'çi" ya da başka "bir şeyci" yapıyor?

Sadece söz verdiler tutmadılar diye mi yani? Zaten zam da kendilerine geçen zamın yansıtılması anladığım kadarıyla, ki öyle olmasa bile taahhüt vs. kullanmıyorlar bir telefon açarak ile sorunu ortadan kaldırabilir herkes. Zaten böyle dengesiz bir enflasyon ortamında böyle bir söz vermeleri saçmalık orası öyle fakat sizde tüketici olarak firmaların neyi yapıp neyi yapamayacağını kestirmeniz gerekmez mi? Ayrıca eleştiri herkesin hakkı da bazı arkadaşlar gerçekten ellerinde anti TurkNet ya da anti XXX bayraklarıyla dolaşıyor sürekli. Kanlarına mı işlemiş nedir anlamadım. Ya hadi her şeyi geçtim bu vatanın bütünlüğü mü kardeşim ben farklı fikirde olamaz mıyım? Anında bilmiş bilmiş cevaplar falan atılıyor sırf tetiklemek amaçlı falan. ki yeri geldiğinde ben de Technopat'ın duruşunu biraz yanlış bulduğumda da söylüyorum bariz reklam olan konuları gizlemeleri vs. fakat aynı konunun yorumlarında bir infaz etmedikleri kalmış yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet'in 130 TL olan faturayı neredeyse 200 TL'ye dayandıracak olacağını kim bilebilir? Kimse "sanırım TurkNet faturasını 200 TL yapacak, en iyisi bunu kullanmayayım" diyemez.

Eğer sen bir hizmet vadediyorsan, o hizmeti vermek zorundasın. Ben şahsen GigaFiber kullanıcısıyım ve internetimi bağlatmaları 1 hafta, arızamı gidermeleri 1 hafta sürdü. Neredeyse 2 hafta internet kullanamadım.

Kısacası eğer bir firma vadettiği hizmeti veremiyorsa, insanların şikayet ve nefret etmesi çok normal.

Üstteki yoruma da ek olarak insanlar TurkNet'in zam yapmayacağız sözüne güvendi ve bu firmaya güvenerekten şu ekonomik krizde fiyatı uygun diye bu interneti tercih ettiler. Sence de normal değil mi? Bir iki hafta konuşulur, unutulur zaten unutulmayan bir şey yok.

5 gün-1 haftadan beri nefret var çünkü sabit fiyat sözüne rağmen fiyat yükseltmişler. Yani söz olayını tam bilmiyorum ama TurkNet hala GigaFiber kullanıcıları için en mantıklı seçenek ama düşük altyapıya sahip kullanıcılar için bir seçenek olmaktan çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…