Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.753 Makaleler 2 Çözümler 14 18 Mart 2022 #61 Greenville dedi: @oturgaçlı gagalaç vs Technopat Sosyal. Can =1. 99. Güç =1. 99. Dayanıklılık =1. 99. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın dayanamadım haha attım.
Greenville dedi: @oturgaçlı gagalaç vs Technopat Sosyal. Can =1. 99. Güç =1. 99. Dayanıklılık =1. 99. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın dayanamadım haha attım.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.732 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 18 Mart 2022 #62 supprime dedi: Anlatamıyorum herhalde gergin bir anda en ufak bir şey bile sinirlendirebilir ki konu gayet de dalga için emoji atılmış gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Hiç ilgisi yok. Konu absürt bir olayı anlatıyor. Bu bize komik geldi güldük o kadar. Abartılacak bir şey yok ortada. Pireyi deve yapmayın lütfen.
supprime dedi: Anlatamıyorum herhalde gergin bir anda en ufak bir şey bile sinirlendirebilir ki konu gayet de dalga için emoji atılmış gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Hiç ilgisi yok. Konu absürt bir olayı anlatıyor. Bu bize komik geldi güldük o kadar. Abartılacak bir şey yok ortada. Pireyi deve yapmayın lütfen.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 18 Mart 2022 #63 LazJedi dedi: Hiç ilgisi yok. Konu absürt bir olayı anlatıyor. Bu bize komik geldi güldük o kadar. Abartılacak bir şey yok ortada. Pireyi deve yapmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sadece olayın anlık siniriyle bu konunun açıldığını anlatmak istemiştim ama canınız sağ olsun.
LazJedi dedi: Hiç ilgisi yok. Konu absürt bir olayı anlatıyor. Bu bize komik geldi güldük o kadar. Abartılacak bir şey yok ortada. Pireyi deve yapmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sadece olayın anlık siniriyle bu konunun açıldığını anlatmak istemiştim ama canınız sağ olsun.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #64 oturgaçlı gagalaç dedi: Şöyle düşünün fare önerisi konusuna gülücük atıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Gidip de Everest önerirsen tabii kahkaha atarım.
oturgaçlı gagalaç dedi: Şöyle düşünün fare önerisi konusuna gülücük atıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Gidip de Everest önerirsen tabii kahkaha atarım.