Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #21 Kokona Shiki dedi: Yoksa tarihi salladınız mı? Genişletmek için tıkla... Genelde küçükler sitelerde 18 yaş üstü sınırı olduğu için doğum tarihini 18 yaş üstü yapmaya alışmıştır.
Kokona Shiki dedi: Yoksa tarihi salladınız mı? Genişletmek için tıkla... Genelde küçükler sitelerde 18 yaş üstü sınırı olduğu için doğum tarihini 18 yaş üstü yapmaya alışmıştır.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 12 Kasım 2020 #22 PanzerTR dedi: Yok keşke olsa... Klavye kullanabilen geliyor, sorun klavye kullanmaları değil sadece klavye kullanabilmeleri. Genişletmek için tıkla... Her yaşı küçük olan bilgisiz olmuyor.
PanzerTR dedi: Yok keşke olsa... Klavye kullanabilen geliyor, sorun klavye kullanmaları değil sadece klavye kullanabilmeleri. Genişletmek için tıkla... Her yaşı küçük olan bilgisiz olmuyor.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #23 Yanlış bilgi Yaş sınırı yok ama IQ sınırı var. Uygrr www.technopat.net Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2020
rocinante Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 744 Çözümler 3 12 Kasım 2020 #24 PanzerTR dedi: Yok keşke olsa... Klavye kullanabilen geliyor, sorun klavye kullanmaları değil sadece klavye kullanabilmeleri. Genişletmek için tıkla... Yaş sınırı konusunda katılmıyorum. Akıl yaşta değil baştadır. Ama diğer söyledikleriniz çok doğru. Bazı kişiler gerçekten gereksiz.
PanzerTR dedi: Yok keşke olsa... Klavye kullanabilen geliyor, sorun klavye kullanmaları değil sadece klavye kullanabilmeleri. Genişletmek için tıkla... Yaş sınırı konusunda katılmıyorum. Akıl yaşta değil baştadır. Ama diğer söyledikleriniz çok doğru. Bazı kişiler gerçekten gereksiz.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 12 Kasım 2020 #25 Efe10 dedi: Genelde küçükler sitelerde 18 yaş üstü sınırı olduğu için doğum tarihini 18 yaş üstü yapmaya alışmıştır. Genişletmek için tıkla... Doğru. Gerçi ben de 2 yaş büyük yaptım çaktırmayın. Sürprizbozan Neden öyle yapmışım ben de bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2020
Efe10 dedi: Genelde küçükler sitelerde 18 yaş üstü sınırı olduğu için doğum tarihini 18 yaş üstü yapmaya alışmıştır. Genişletmek için tıkla... Doğru. Gerçi ben de 2 yaş büyük yaptım çaktırmayın. Sürprizbozan Neden öyle yapmışım ben de bilmiyorum.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 12 Kasım 2020 #26 James Z. Hetfield dedi: Her yaşı küçük olan bilgisiz olmuyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey demedim? Kurduğum iki kelime arasında bağlantı yok bir de öyle oku istersen. Al senin için mesajımı düzenledim.
James Z. Hetfield dedi: Her yaşı küçük olan bilgisiz olmuyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey demedim? Kurduğum iki kelime arasında bağlantı yok bir de öyle oku istersen. Al senin için mesajımı düzenledim.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.332 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #27 Yanlış bilgi Yaş sınırı yok. Burada önemli olan akıl yaşı. Saçma sapan şeyler yazanlar genelde banlanıyor zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2020
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 12 Kasım 2020 #28 PanzerTR dedi: Öyle bir şey demedim? Kurduğum iki kelime arasında bağlantı yok bir de öyle oku istersen. Al senin için mesajımı düzenledim. Genişletmek için tıkla... Ben de biraz saçmalamışım. Pardon, iyi sosyaller
PanzerTR dedi: Öyle bir şey demedim? Kurduğum iki kelime arasında bağlantı yok bir de öyle oku istersen. Al senin için mesajımı düzenledim. Genişletmek için tıkla... Ben de biraz saçmalamışım. Pardon, iyi sosyaller
Jakes Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 429 12 Kasım 2020 #29 300434 dedi: Ben 11 yasında tablet oynardım. Senin gibi bu yaştakiler burada az. Genişletmek için tıkla... Az mı? Not: Bundan rahatsız değilim bu arada. Ve 11 yaşındaki kişiler az fakat genel itibariyle ortalama 15-16 yaşları bulunduğu için bence bu yaştaki kişiler hiç az değil Sosyal'de.
300434 dedi: Ben 11 yasında tablet oynardım. Senin gibi bu yaştakiler burada az. Genişletmek için tıkla... Az mı? Not: Bundan rahatsız değilim bu arada. Ve 11 yaşındaki kişiler az fakat genel itibariyle ortalama 15-16 yaşları bulunduğu için bence bu yaştaki kişiler hiç az değil Sosyal'de.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 12 Kasım 2020 #30 Pekala. Hepinize teşekkür ederim, ben sorduğum sorunu cevabını aldım. IQ sınırı var.