James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 12 Kasım 2020 #31 Jakes dedi: Az mı? Not: Bundan rahatsız değilim bu arada. Ve 11 yaşındaki kişiler az fakat genel itibariyle ortalama 15-16 yaşları bulunduğu için bence bu yaştaki kişiler hiç az değil Sosyal'de. Genişletmek için tıkla... Teknolojisi hakkında bilgisi olan herkes bence burada olabilir.
Jakes dedi: Az mı? Not: Bundan rahatsız değilim bu arada. Ve 11 yaşındaki kişiler az fakat genel itibariyle ortalama 15-16 yaşları bulunduğu için bence bu yaştaki kişiler hiç az değil Sosyal'de. Genişletmek için tıkla... Teknolojisi hakkında bilgisi olan herkes bence burada olabilir.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 12 Kasım 2020 #32 Olgunluk yaşı sınırı olduğu doğrudur.
Damda DAMD2 T800 Decapat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 781 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne ise o 12 Kasım 2020 #33 Yanlış bilgi Yok. Hatta şu an 1 yaşında hesabı açıp deneyesim geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2020
Jakes Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 429 12 Kasım 2020 #34 James Z. Hetfield dedi: Teknolojisi hakkında bilgisi olan herkes bence burada olabilir. Genişletmek için tıkla... "Olamaz" demedim? Siz okumuyor musunuz mesajları anlamadım, az önceki arkadaşa da aynı yorumu yazmışsınız.
James Z. Hetfield dedi: Teknolojisi hakkında bilgisi olan herkes bence burada olabilir. Genişletmek için tıkla... "Olamaz" demedim? Siz okumuyor musunuz mesajları anlamadım, az önceki arkadaşa da aynı yorumu yazmışsınız.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 12 Kasım 2020 #35 Damda DAMD2 T800 dedi: Yok. Hatta şuan 1 yaşında hesabı açıp deneyesim geldi. Genişletmek için tıkla... Ban sebebi olmasa denerdim. Jakes dedi: Olamaz demedim? Siz okumuyor musunuz mesajları anlamadım, az önceki arkadaşa da aynı yorumu yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... Ben de size katıldığımı söylemek istedim. Bugün kendimi pek ifade edemiyorum.
Damda DAMD2 T800 dedi: Yok. Hatta şuan 1 yaşında hesabı açıp deneyesim geldi. Genişletmek için tıkla... Ban sebebi olmasa denerdim. Jakes dedi: Olamaz demedim? Siz okumuyor musunuz mesajları anlamadım, az önceki arkadaşa da aynı yorumu yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... Ben de size katıldığımı söylemek istedim. Bugün kendimi pek ifade edemiyorum.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 12 Kasım 2020 #36 Peki benim yaşımı düzeltebilirler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2020
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.332 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #37 Xredstyle dedi: Hocam düzeltin hemen yazım yanlışını ban yersiniz. Genişletmek için tıkla... Yok ki? Bence siz mesajı düzeltin yoksa raporlamamaktan ban yiyeceksiniz.
Xredstyle dedi: Hocam düzeltin hemen yazım yanlışını ban yersiniz. Genişletmek için tıkla... Yok ki? Bence siz mesajı düzeltin yoksa raporlamamaktan ban yiyeceksiniz.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 12 Kasım 2020 #38 SHER-LOCKED dedi: Yok ki? Bence siz mesajı duzeltin yoksa raporlamamaktsn ban yiyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu mesajda da yazım yanlışı var. UçanİneğeVuranFil dedi: Peki benim yaşımı düzeltebilirlermi ? Genişletmek için tıkla... Evet. Konuyu bulup gönderiyorum. Yaşımı düzeltebilir miyim? Sosyalde yaş sınırı var sanıyordum. O yüzden yaşımı salladım. Yaşımı düzeltebilir miyim? www.technopat.net Buradan değişebilirsiniz.
SHER-LOCKED dedi: Yok ki? Bence siz mesajı duzeltin yoksa raporlamamaktsn ban yiyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu mesajda da yazım yanlışı var. UçanİneğeVuranFil dedi: Peki benim yaşımı düzeltebilirlermi ? Genişletmek için tıkla... Evet. Konuyu bulup gönderiyorum. Yaşımı düzeltebilir miyim? Sosyalde yaş sınırı var sanıyordum. O yüzden yaşımı salladım. Yaşımı düzeltebilir miyim? www.technopat.net Buradan değişebilirsiniz.
Damda DAMD2 T800 Decapat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 781 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne ise o 12 Kasım 2020 #39 UçanİneğeVuranFil dedi: Peki benim yaşımı düzeltebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Benimkini de düzeltseler sevinirim. Zamanında böbreklerimi korumak için tarihi yanlış girmiştim. Çok saçma bir şey yapmışım değil mi?
UçanİneğeVuranFil dedi: Peki benim yaşımı düzeltebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Benimkini de düzeltseler sevinirim. Zamanında böbreklerimi korumak için tarihi yanlış girmiştim. Çok saçma bir şey yapmışım değil mi?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.822 Makaleler 13 Çözümler 705 12 Kasım 2020 #40 Var, en az 13 yaşında olmanız gerekiyor.