Forumdaki DSL Kullanıcılarına

Makaleler
9
Geçmiş olsun arkadaşlar. TTNET sağlam geçirmiş yeni yılda. 8 Mbps AKK'li paket kalkmış siteden ? 8 Mbps 50GB AKK'li olan. E internet 72 TL olacak şimdi. 16 Mbps 75GB AKK, sınırsızlarda en ucuzu şu an. Tabii yeni üye olacaklar için konuşuyorum. D-SmartNet'e zaten bulaşmayın.

Eh, ne diyeyim. Bi Fiber veya Uydunet (Aslında Uydunet de fiber) kapınızı çalar umarım

20 Mbps Download, 2 Mbps Upload, Ping 10'u geçmiyor. Teledünya Üst Paket açık, 55 TL ödüyorum. He bir de, Uydunet'te AKK'yi aşınca 720p izlenebiliyor. Upload hızı da düşmüyor Pakete göre.

Uydunet'ten o kadar şikayet ettim ettim sürekli bağlantı kopuyor arıza çıkıyor diye. Tam iptal edip Superonline bağlatacaktım maşallah 1 aydır 1 kere bile kesinti olmadı. 29 liraya 1 Mbit sınırsız. 3 lira farkla 10 Mbit'e kadar çıkıyormuş hız ama burası dükkan olduğu için gerek yok.

İsmi geçen firma fiyatları yüksek tutup milleti ucuz adı altında sözleşmeli internete 12/24 ay gibi durumlara yitiyor.
İyiki bunlar gibi insanlar donanım ve oyun üreticisi değil öyle olsa oyunun %10'unu satar %90 kısmını DLC yapar satarlar.
Belki biz gördüğümüzde o günleri deli fişek gibi oyun oynayamadığımız zaman yani internet sektörü bir düzene girer avrupa uçarken bizim internet neyse belki olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…