Forumdaki herkesin orijinal takıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çoğu kişinin parası olmadığı için korsan oyunlar vb. şeyler kullanıyor fakat bu adamların açtığı konuların yorumuna inatla "Neden orijinal kullanmıyorsun? Orijinal kullanmayacaksan hiç kullanma daha iyi. " tarzı yorumlar geliyor ve her görüşümde bu tarz yorumlara kin besliyorum. Bunu yapmanızın nedeni nedir acaba?

Çünkü korsan kullandığın uygulamalarla bilgisayarına zarar verme ihtimalin çok yüksek. Hiçbir garantin yok. Bu uygulamalar kaynaklı sorun yaşadığında da hiçbir garantin yok.

Bu kadar insan egolu ya da zengin olduğu için orijinal kullanın demiyor. Bir bildiğimiz var.

Hocam ben de anlamış değilim, çok saçma. İsteyen korsan kullanır, isteyen kullanmaz. Parası olup da kullananlara laf ederim ama olmayan ne yapsın? Bir de adamlar konu açıyor, direkt korsana destek yok orijinal alın diyorlar. Para ver de alsınlar o zaman. Çok tilt oluyorum öyle tiplere.

Hocam ben de anlamış değilim, çok saçma. İsteyen korsan kullanır, isteyen kullanmaz. Parası olup da kullananlara laf ederim ama olmayan ne yapsın? Bir de adamlar konu açıyor, direkt korsana destek yok orijinal alın diyorlar. Para ver de alsınlar o zaman. Çok tilt oluyorum öyle tiplere.

Eğer bir şeye ulaşamıyorsanız almayın. Bu da bir ürün, dijital olması bir şey değiştirmiyor. Marketten ekmek alırken para vermeden çalmaya cesaret eder misiniz?

Bir ihtiyaç değil oyunlar, paranız yoksa oynamazsınız. Bu kadar basit. Aynı şeyler dijital ürünler için de geçerli.

Hocam ben de anlamış değilim çok saçma isteyen korsan kullanır isteyen kullanmaz parası olup da kullananlara laf ederim ama olmayan ne yapsın bir de adamlar konu açıyor.
Kullansın, bizi ilgilendirmez ama konu açıp destek isteyemez. Parası yoksa kullanmasın, çok iyi ücretsiz alternatifler var Photoshop gibi şeylere mesela.

Eğer bir şeye ulaşamıyorsanız almayın. Bu da bir ürün, dijital olması bir şey değiştirmiyor. Marketten ekmek alırken para vermeden çalmaya cesaret eder misiniz?

Bir ihtiyaç değil oyunlar, paranız yoksa oynamazsınız. Bu kadar basit.

Ok. İnternetten dizi izlemekle ekmek çalmak aynı oldu ya. Haklısınız. Kusura bakmayın. İyi forumlar.
Parası olmayan insanlara laf edilmiyor ki, parası olup da orijinal oyun almayan insanlara korsana destek yok deniliyor o kadar.

Hocam, adamlar parası olmayanlar almasın diyorlar. Hepsi baba parası yediği için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı