Forumdaki homofobiklik ve ırkçılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü Atatürk'le aynı kefeye koyuyorsun. Bu topraklarda yaşıyorsan Atatürk veya belirli padişahları sevmeme hakkın yok. Sevmiyorsan git Suriye'ye veya başka Arap ülkelerine.

Din konusuna hiç girme mesajın mantıklı yazılmış kısmına cevap vereyim.

Ya da boş geç anlatmakla uğraşmayacağım ben duş alıp yatacağım. Aynı şeyler tekrar edip duruyor.

Yok, basbayağı da var. Bu topraklarda yaşayan bir insan Atatürk'ü sevmeyebilir, Osmanlı padişahlarını da sevmeyebilir. İçerisinde yaşadığı devletten de nefret edebilir. Kimse inancınıza ve kültürel değerlerinize de saygı duymak zorunda değil. Eğer saygının zorunlu bir şey olduğunu düşünmüyorsanız bunları da kabullenmelisiniz yoksa kendinizle çelişiyorsunuz.

Ya da boş geç anlatmakla uğraşmayacağım ben duş alıp yatacağım. Aynı şeyler tekrar edip duruyor.

Niye girmeyeyim arkadaşım. Saygı duymak zorundaysam ilk önce dinime bakarım ne diyor bunun hakkında. Atatürk'le LGBT'yi kıyaslamışsın zaten konuşmanın önemi yok.

Kısaca söyleyeyim saygı duymuyoruz hocamın dediği gibi saygı hak edilir sen bir ülke kurucusuyla bir avuc eşcinseli aynı kefene koyuyorsun.

Duymazsan duyma pek umurumda değil zaten . Allah'a söv takacağımı mı zannediyorsun?

4 kişi aynı şeyleri mi yazıyoruz . Gerçekten bazen gülüp geçmek lazım Atatürk gibi bir başyapıt ile neden sözde ilacı olduğu söylenen veya olmadığı söylenen, halkımızı birbirine kışkırtmaya çalışan, polisi taşlayanları bir tutan bir insanla münakaşaya gireyim ki değil mi ?

Emin ol ki senin saygı duymamanın hiçbir önemi yok benim için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…