Forumdaki Kodlar Tek Tıkla Kopyalanabilsin

Makaleler
1
Teknik destek konularında bir sürü kod paylaşılıyor. Bunları tek tıkla kopyalayabilsek daha güzel olur bence.
1610198324567.png

Örneğin "Kod:" yazan yerin yanında "Kopyala" butonu yer alsa ve tıkladığımızda direkt olarak o bölümdeki kodların kopyalanabileceği bir ekleme yapılabilir mi?

Ya da direkt şuradaki panelde de bulunabilir.

Screenshot 2021-01-09 232540.png

Buradan ilgili seçenek aktif edildiğinde tek tık ile kopyalamak fena olmayabilir. Ama bilemiyorum, üşengeçlik gibi sanki 😅

jfW4v9fQwa.gif

ymRHyiunym.gif

Ardından CTRL+C'nin çok yormaması lazım. Forum hakkında o kadar çok yapılması gereken şey var ki bunun pek ön planda olacağını sanmıyorum. Geleceğinden bile emin değilim.

Ya da direkt şuradaki panelde de bulunabilir.

Eki Görüntüle 826830

Buradan ilgili seçenek aktif edildiğinde tek tık ile kopyalamak fena olmayabilir. Ama bilemiyorum, üşengeçlik gibi sanki 😅

Ardından CTRL+C'nin çok yormaması lazım. Forum hakkında o kadar çok yapılması gereken şey var ki bunun pek ön planda olacağını sanmıyorum. Geleceğinden bile emin değilim.
Açıkçası yetkili olmadığım için ne kadar önemli şeyin yapılması gerektiğini bilmiyorum, benimki sadece bir öneri. Biraz üşengeçlik olabilir, evet ama çoğu "gelişmekte olan" sitede bile bu özelliğin olduğunu görüyorum. Göz çıkarmaz gibi :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı