Bence o da görecelidir ve benim için yeterli bir sebep değil ama popüler kültürün etkileri bunlar insanlar böyle kişileri dönem dönem seviyorlar maalesef. Özellikle instagram sayesinde. Bu yaşta bir kızın çıkıp dekolteli şeyler giyip orasını burasını göstermesi ve daha çocuk olmasına rağmen sanki yetişkinmiş gibi makyaj yapıp öyle davranması bir kesimin ilgisini çok çekiyordur. Onların arasında hiçte masum olmayacak açıdan ona bakan insanlar var.
Bence o da görecelidir ve benim için yeterli bir sebep değil ama popüler kültürün etkileri bunlar insanlar böyle kişileri seviyorlar maalesef. Instagram sayesinde. Bu yaşta bir kızın çıkıp dekolteli şeyler giyip orasını burasını göstermesi ve daha çocuk olmasına rağmen sanki yetişkinmiş gibi makyaj yapıp öyle davranması bir kesimin ilgisini çekiyor. Onların arasında hiçte masum olmayacak açıdan ona bakan insanlar var.
Bacımız Stranger Things dizisinde oynuyordu ondan dolayı seviyor olabilirler. Bir de anime hayranları zaten beni benden alıyor. Açıyorum izlemek için 3 dakikada sıkılıyorum. Zevk meselesi ama koca koca adamlarsınız yani. Benim hayranı olduğum iki şey var onları da zaten koymadım profilime halis mulis ben. Mars ve Carl Sagan.