efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.526 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 Bu rakamlı adlar ceza yediğinden dolayı mı oluyor? Yoksa zevkine mi?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.362 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 27 Nisan 2025 #2 Üye numarası. Mesela sizinki https://www.technopat.net/sosyal/uye/efebatiin.558501/ buradaki 558501. Adınızın sağ tarafındaki sayılar.
Üye numarası. Mesela sizinki https://www.technopat.net/sosyal/uye/efebatiin.558501/ buradaki 558501. Adınızın sağ tarafındaki sayılar.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.073 Çözümler 25 27 Nisan 2025 #3 efebatiin dedi: Eki Görüntüle 2479402 Bu rakamlı adlar ceza yediğinden dolayı mı oluyor? Yoksa zevkine mi? Genişletmek için tıkla... @glikojen ın dediği gibi üye numarası. Onlarda gözükmesinin sebebi de hesaplarını sildikleri için ya da bir moderasyon uygulamasından dolayı oluyor. Misal benim adım zencibeyefendi'idi moderatörler değişmemi istediler değişmeseydim adımı üye numaram yapcaklardı.
efebatiin dedi: Eki Görüntüle 2479402 Bu rakamlı adlar ceza yediğinden dolayı mı oluyor? Yoksa zevkine mi? Genişletmek için tıkla... @glikojen ın dediği gibi üye numarası. Onlarda gözükmesinin sebebi de hesaplarını sildikleri için ya da bir moderasyon uygulamasından dolayı oluyor. Misal benim adım zencibeyefendi'idi moderatörler değişmemi istediler değişmeseydim adımı üye numaram yapcaklardı.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.922 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Nisan 2025 #4 Ya hesabı kapatmıştır ya da kullanıcı adını kullanmaktan vazgeçmiştir. Bir ihtimal de nadir olsa da kullanıcı adı uygunsuz bulunup değiştirilmesi istenmiştir fakat bir şey yapmadığı için üst yetkililer değiştirmiştir.
Ya hesabı kapatmıştır ya da kullanıcı adını kullanmaktan vazgeçmiştir. Bir ihtimal de nadir olsa da kullanıcı adı uygunsuz bulunup değiştirilmesi istenmiştir fakat bir şey yapmadığı için üst yetkililer değiştirmiştir.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 27 Nisan 2025 #5 Hesabı anonim yapmanın yolu denebilir. Forumu bırakanlar ya da hesabının anonim olmasını isteyenler, üye adını üye rakamlarını yapıyor.
Hesabı anonim yapmanın yolu denebilir. Forumu bırakanlar ya da hesabının anonim olmasını isteyenler, üye adını üye rakamlarını yapıyor.