Forumdaki Windows 8.1 Orijinal Mi ?

Recep Baltaş'ın paylaştığını dizüstünde kullanıyorum. KMSpico ile lisanslama yaptım. KMSpico, 180 günlük lisans yapıyor. Masaüstünde linkte verdiğimi kullanıyorum. Şuan evde sadece kardeşim öğrenci olduğu için 1 tane lisans alabildim. Bu sene bende öğrenci olacağım için ilk fırsatta 1 lisans daha alacağım. Dizüstüne format atacağım zaman onu kullanacağım.

Neyse bir zaman lisanssız sadece ürün kodlu format atarım eğer lisans istemez ise konu açarım İsterse bir daha Windows 7 ye format atarım.

Neyse bir zaman lisanssız sadece ürün kodlu format atarım eğer lisans istemez ise konu açarım İsterse bir daha Windows 7 ye format atarım.

Satıl alma fikri kafanda yok diye bunu yazıyorum çünkü kaçak windows önermiyoruz normalde. İnternette bir sürü windows lisanslayacak program mevcut bu konuyu neden tekrar windows 7 kuracak kadar büyüttünüz anlayamıyorum.

Bilgisayarın özellikleri:

İşlemci: İntel Core 2 Duo e4300 1.80 GHz Lga 775
Ram: 2 gb DDR2
Ekran Kartı: Ati Radeon x1050
Anakart: Msi p4890m

Windowos 8.1 kasar mı veya donar mı ?

Sistemin yeterli bu arada Windows7, Windows8' den daha fazla yoruyor PC' yi.
benim pc de win 7 kurulu recebin videosunda freedos sisteme uefi kuruyolardı.
ben direk biosa girip uefi seçip usb den kurulum yapsam bi sıkıntı çıkar mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…