C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.842 Makaleler 4 4 Eylül 2020 #11 Benim hiçbir bilgim yok katılmak isterim ama.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 4 Eylül 2020 #12 VIN dedi: Programlamaya nereden başlamalıyım sorusuna cevap üretmiş oluruz. Genişletmek için tıkla... Bu sefer programlamayı kökten belki de çözeriz. SideWinder dedi: Var olan dili çok iyi bilip kullanmakla dil geliştirmek biraz farklı bence ya. Bir X projesi üzerine beyin fırtınası yapılabilir bence. Genişletmek için tıkla... Tabiki dediğin gibi farklı şeyler çünkü en başta algoritma ve bilgisayar çalışma prensibinin iyi öğrenilmiş olmalı ama bence farklı bir dil fikri kötü değil ama dediginiz gibi forumdakiler ile ortak açık kaynak proje yapmak da ayrı bir fikir.
VIN dedi: Programlamaya nereden başlamalıyım sorusuna cevap üretmiş oluruz. Genişletmek için tıkla... Bu sefer programlamayı kökten belki de çözeriz. SideWinder dedi: Var olan dili çok iyi bilip kullanmakla dil geliştirmek biraz farklı bence ya. Bir X projesi üzerine beyin fırtınası yapılabilir bence. Genişletmek için tıkla... Tabiki dediğin gibi farklı şeyler çünkü en başta algoritma ve bilgisayar çalışma prensibinin iyi öğrenilmiş olmalı ama bence farklı bir dil fikri kötü değil ama dediginiz gibi forumdakiler ile ortak açık kaynak proje yapmak da ayrı bir fikir.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 4 Eylül 2020 #13 Bence var olan bir dilde ustalaşmayı deneyebilirsiniz. @SideWinder Profil fotoğrafınız Leon adlı filmin kapağından mı alıntı?
Bence var olan bir dilde ustalaşmayı deneyebilirsiniz. @SideWinder Profil fotoğrafınız Leon adlı filmin kapağından mı alıntı?
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 4 Eylül 2020 #14 Beyin fırtınası hariç olmaz. Kaldı ki her hatamızda forumdan yazarsak sıkıntı çıkacak. Başka yerden yazarsak da aynı şekilde.
Beyin fırtınası hariç olmaz. Kaldı ki her hatamızda forumdan yazarsak sıkıntı çıkacak. Başka yerden yazarsak da aynı şekilde.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 4 Eylül 2020 #15 Techno #
C CurcunaKoparan Femtopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 4 4 Eylül 2020 #16 Silinen üye dedi: Forumdaki herkes birleşerek programlama dili geliştirilmeye kalksak sizce ileri gidebilir miyiz? Not: Sadece merak ettiğimden soruyorum, herkes bir yerden tutsa gönüllü olarak acaba nereye geliriz? Bunu merak ettim. Genişletmek için tıkla... Tabii tabii hatta böyle tüm dilleri geçer değil mi? .
Silinen üye dedi: Forumdaki herkes birleşerek programlama dili geliştirilmeye kalksak sizce ileri gidebilir miyiz? Not: Sadece merak ettiğimden soruyorum, herkes bir yerden tutsa gönüllü olarak acaba nereye geliriz? Bunu merak ettim. Genişletmek için tıkla... Tabii tabii hatta böyle tüm dilleri geçer değil mi? .
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 4 Eylül 2020 #17 O zaman programlama dili yerine büyük bir proje fikri daha mantıklı, eminim bu sefer yetki alani daha fazla olur. CurcunaKoparan dedi: Tabii tabii hatta böyle tüm dilleri geçer değil mi? . Genişletmek için tıkla... Kimin böyle bir amacı var, gurur duymaz mısın Türklerin programlama dili geliştirmesinden?
O zaman programlama dili yerine büyük bir proje fikri daha mantıklı, eminim bu sefer yetki alani daha fazla olur. CurcunaKoparan dedi: Tabii tabii hatta böyle tüm dilleri geçer değil mi? . Genişletmek için tıkla... Kimin böyle bir amacı var, gurur duymaz mısın Türklerin programlama dili geliştirmesinden?
M mukoder Hectopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 35 4 Eylül 2020 #18 Programlama dili geliştirmekten ziyade bir program geliştirmenin forum ortamında daha kolay olacağını düşünüyorum.
Programlama dili geliştirmekten ziyade bir program geliştirmenin forum ortamında daha kolay olacağını düşünüyorum.
C CurcunaKoparan Femtopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 4 4 Eylül 2020 #19 Silinen üye dedi: Kimin böyle bir amacı var, gurur duymaz mısın türklerin programlama dili geliştirmesinden? Genişletmek için tıkla... Tabii tabii hatta C++ falan "API yapma API" diyecek değil mi?
Silinen üye dedi: Kimin böyle bir amacı var, gurur duymaz mısın türklerin programlama dili geliştirmesinden? Genişletmek için tıkla... Tabii tabii hatta C++ falan "API yapma API" diyecek değil mi?
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #20 Bence topluca bir proje üzerine yoğunlaşılsa, mesela Discord grubu kurulsa falan. Hoş olabilir.