Arkadaşlar forum içeren tekonoloji, spor, eğlence, sinema(dizi, film) gibi konular içeren bir blog açmak yaklaşık olarak ne kadara mal olur? İzlenmesi gereken en iyi yollar tercih edilmesi gereken en iyi domain satıcıları kimlerdir? Bir de bloggera ve WordPress'e bağlayarak forum kısmı halledilebilir mi?
Arkadaşlar forum içeren tekonoloji, spor, eğlence, sinema(dizi, film) gibi konular içeren bir blog açmak yaklaşık olarak ne kadara mal olur? İzlenmesi gereken en iyi yollar tercih edilmesi gereken en iyi domain satıcıları kimlerdir? Bir de bloggera ve WordPress'e bağlayarak forum kısmı halledilebilir mi?
Peki sizce bu fiyatlar bir yıl içinde kendini tolere edebilir mi? Tabiki pek çok parametre var ama ben ortalama şartlarda ilerlemesi durumunda kazancın ne kadar olacağını ve ne kadar tolere sağlayacağını merak ediyorum.
Peki sizce bu fiyatlar bir yıl içinde kendini tolere edebilir mi? Tabii ki pek çok parametre var ama ben ortalama şartlarda ilerlemesi durumunda kazancın ne kadar olacağını ve ne kadar tolere sağlayacağını merak ediyorum.
Hocam nasıl yaptığınıza göre değişir ilk 3 ay para gelmez zaten. İçerikleri düzgün atarsanız anahtar kelimeleri iyi seçerseniz sayfa girişleri de artar. Google AdSense başvurusunu atıp onaylanırsanız reklam almaya başlarsınız.
45k reklam gösterimi 180 dolar. Doların hali belli zaten ve 45k gösterimi yaparsınız merek etmeyin. Şu an bir arkadaşım 6 aydan eski haberlerin tarihini değiştirip tekrardan paylaşıyor ve görüntülenmeye devam ediyor aylık 1K alıyor.
Eskiden 10k aldığını bilirim. (pandemiden önce)
Tabii ben bunları haber siteleri için söyledim yakında bende tekrardan açacağım uzun bir ara vermiştim.
Hocam nasıl yaptığınıza göre değişir ilk 3 ay para gelmez zaten. İçerikleri düzgün atarsanız anahtar kelimeleri iyi seçerseniz sayfa girişleri de artar. Google AdSense başvurusunu atıp onaylanırsanız reklam almaya başlarsınız.
45k reklam gösterimi 180 dolar. Doların hali belli zaten ve 45k gösterimi yaparsınız merek etmeyin. Şu an bir arkadaşım 6 aydan eski haberlerin tarihini değiştirip tekrardan paylaşıyor ve görüntülenmeye devam ediyor aylık 1K alıyor.
Eskiden 10k aldığını bilirim. (pandemiden önce)
Tabii ben bunları haber siteleri için söyledim yakında bende tekrardan açacağım uzun bir ara vermiştim.
45K reklam gösterimi azımsanacak bir miktar değil. Ama doğru yönetim ile tolere edebileceğimi anlıyorum buradan. Bu arada ne tarz bir site açmayı düşünüyorsunuz
Peki sizce bu fiyatlar bir yıl içinde kendini tolere edebilir mi? Tabii ki pek çok parametre var ama ben ortalama şartlarda ilerlemesi durumunda kazancın ne kadar olacağını ve ne kadar tolere sağlayacağını merak ediyorum.
Şunu da ekleyeyim temanızı iyice araştırıp alın birilerine sorun araştırın forumlara yazın ben zamanında 63 dolara almıştım tema kötü çıktı başka bir tema aldım zarara girdim.
Bir işin çıraklığını yapmadan ustalığını yapmaya çalışmayın. İşleri daha kötü yaparsınız. Muhtemelen bilmiyorsunuz işleri o yüzden hemen nasıl para kazanırımdan çok nasıl güzel içerik atılır onu öğrenin çünkü insanlar sitenize girmezse yaptığınız bir işe yaramıyor ne yazikki. Herhangi bir sorunuz olursa yazın bildiğim kadırıyla cevap veririm.
45k reklam gösterimi azımsanacak bir miktar değil. Ama doğru yönetim ile tolere edebileceğimi anlıyorum buradan. Bu arada ne tarz bir site açmayı düşünüyorsunuz.
Hocam bakın ben 3 ay siteye girmedim ama içeriklerim günde 500-1K insanın önüne çıkıyordu içeriklerinizin anahtar kelimelerini düzgün seçerseniz merak etmeyin ilgi çeker.
Haber sitesi açacağım. O dediğim arkadaşım bu işlerden benden çok anlıyor site optimizasyonu vs yapacağız sonra haber atmaya devam ederim.
Ondan öğrendiklerimle size de ben yardım ederim eğer bir şey lazım olursa.
Şunu da ekleyeyim temanızı iyice araştırıp alın birilerine sorun araştırın forumlara yazın ben zamanında 63 dolara almıştım tema kötü çıktı başka bir tema aldım zarara girdim.
Bir işin çıraklığını yapmadan ustalığını yapmaya çalışmayın. İşleri daha kötü yaparsınız. Muhtemelen bilmiyorsunuz işleri o yüzden hemen nasıl para kazanırımdan çok nasıl güzel içerik atılır onu öğrenin çünkü insanlar sitenize girmezse yaptığınız bir işe yaramıyor ne yazikki. Herhangi bir sorunuz olursa yazın bildiğim kadırıyla cevap veririm.
Hocam bakın ben 3 ay siteye girmedim ama içeriklerim günde 500-1K insanın önüne çıkıyordu içeriklerinizin anahtar kelimelerini düzgün seçerseniz merak etmeyin ilgi çeker.
Haber sitesi açacağım. O dediğim arkadaşım bu işlerden benden çok anlıyor site optimizasyonu vs yapacağız sonra haber atmaya devam ederim.
Ondan öğrendiklerimle size de ben yardım ederim eğer bir şey lazım olursa.
Hayır derdim aslında para kazanmak değil hatta kendini tolere ettikten sonra para kazanmasam bile devam ederim ama benim burada söylemek istediğim şey ödediğim parayı geri alabileyim. Site konusunda biraz deneyimim var ama ben tamamen alan adımı bloggera bağlayarak kullandım. Bu yüzden tabi ki çoğu ek sürece hakim değilim. Yardım ederseniz elbette sevinirim ama sanırım benim bu işe girişmeden önce benim gibi hevesli ve güvenebileceğim 3-4 kişi daha bulmam gerekli.
Hayır derdim aslında para kazanmak değil hatta kendini tolere ettikten sonra para kazanmasam bile devam ederim ama benim burada söylemek istediğim şey ödediğim parayı geri alabileyim. Site konusunda biraz deneyimim var ama ben tamamen alan adımı bloggera bağlayarak kullandım. Bu yüzden tabii ki çoğu ek sürece hakim değilim. Yardım ederseniz elbette sevinirim ama sanırım benim bu işe girişmeden önce benim gibi hevesli ve güvenebileceğim 3-4 kişi daha bulmam gerekli.
Hocam ben blogger vs o tür şeyler ile uğraşmadım haber sitesi yönettim sadece fakat ama
teknik sıkıntılardan dolayı hevesim gitmişti. Teknik sıkıntıları arkadaşla çözdükten sonra tekrar bir şeyler deneyeceğim.
Yardım gerekirse bildiğim kadarıyla yardım ederim. Beraber yapma konusunda ise isterseniz ben size blog yazılarınızda içerik paylaşmında destek olurum sizde bana haber yazmamda reklam yapmamda yardımcı olursunuz.