Merhaba.
Bu hususta, ilettiğim linkten @Emre C hocanın yorumlarını okuyabilirsiniz. Mesaj bekleme süresi adına belirli düzeltmeler yapıldı.
Bunun hakkında isterseniz "Sosyal Önerileri" kategorisinde konu açabilirsiniz.Çok teşekkür ederim hocam. Uğraştırdım sizleri konuyu bulmanız için kusura bakmayın. Daha önce bu konunun açıldığını görmemiştim. 8 bin mesaj eksikmişim. Dediğim diğer konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç değilse fare için bütçe ve tutuş şeklinin belirtilmesi konu başına ortalama 3 mesaj azalması demek. Fare kategorisini takip eden üyelerle aynı anda yazıyoruz. “ tutuş şekliniz?” diye arka arkaya mesaj atmış oluyoruz. Konu açılırken “ bütçe: “ kısmının altına “ tutuş şekliniz: “ diye bir kısım eklenip, girdi alınmadan konu açılmasına izin verilmese hiç değilse mesaj kirliliği oluşmaz.
Bunun hakkında isterseniz "Sosyal Önerileri" kategorisinde konu açabilirsiniz.
Moderatörlere ek olarak forum kullanıcılarının da fikirlerini alabilirsiniz.
Rica ederim bu arada, ne demekGörevimiz.
Rica ederimHazır sizleri de yakalamışken fikir almak istemiştim hocam.. Dediğiniz gibi yaparım, tekrardan teşekkürler.
Herkesin sohbetini denetlemek boyle buyuk bir forumda cok zor. Mantiksiz genel olarak dusunurseniz.Hocam bu engellenemez mi peki?
Örneğin özelden soru sormak yasak olur nasıl profilden soramıyorsak orada da yasak olur.
Yine argo kelimeler falan olursa yasak olur.
Yani moderatörler bunları denetleyemez mi?
Biliyorum, belki zor olur ama yine de yapılamaz mı sizce?
Bu konuyu forumun eksilerini konuşalım diye açmak istedim. Belki modların gözüne çarpar ve birkaç yenilik vs. gelir.
@SiyahPassat tam olarak olmasa da benzeri var zaten. Ilgilendigin kategoriyi takip edip bildirimleri acabilirsin, konu acildigi gibi direkt sana bildirimi geliyor. Belki daha goz onune alinip ozellestirilebilir hale getirilebilir. Ben ilgilendigim kategori disinda bir şey gormek istemiyorum mesela anasayfada.
Bunu ben nasıl fark etmedim? AMOLED yaptım şahane oldu. Daha siyah ve daha keskin.Merhaba. Karanlık ve AMOLED modlarımız mevcut, belki gözünüzden kaçmış olabilir.
Stil sekmesinden seçebilirsiniz.