Forumumuz niye öbür forumların gerisinde?

Çok teşekkür ederim hocam. Uğraştırdım sizleri konuyu bulmanız için kusura bakmayın. Daha önce bu konunun açıldığını görmemiştim. 8 bin mesaj eksikmişim . Dediğim diğer konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç değilse fare için bütçe ve tutuş şeklinin belirtilmesi konu başına ortalama 3 mesaj azalması demek. Fare kategorisini takip eden üyelerle aynı anda yazıyoruz. “ tutuş şekliniz?” diye arka arkaya mesaj atmış oluyoruz. Konu açılırken “ bütçe: “ kısmının altına “ tutuş şekliniz: “ diye bir kısım eklenip, girdi alınmadan konu açılmasına izin verilmese hiç değilse mesaj kirliliği oluşmaz.

Bunun hakkında isterseniz "Sosyal Önerileri" kategorisinde konu açabilirsiniz.
Moderatörlere ek olarak forum kullanıcılarının da fikirlerini alabilirsiniz.

Rica ederim bu arada, ne demek Görevimiz.

Bunun hakkında isterseniz "Sosyal Önerileri" kategorisinde konu açabilirsiniz.
Moderatörlere ek olarak forum kullanıcılarının da fikirlerini alabilirsiniz.

Rica ederim bu arada, ne demek Görevimiz.

Hazır sizleri de yakalamışken fikir almak istemiştim hocam. . Dediğiniz gibi yaparım, tekrardan teşekkürler.

Herkesin sohbetini denetlemek boyle buyuk bir forumda cok zor. Mantiksiz genel olarak dusunurseniz.

Forumun gidisatinda sıkıntı yok da kaliteli, bilgili üye eksikliği var. Tırt forumun da uyeleri bolmesi sonucu bu daha cok göze batıyor.

İlgili konuları aramak için bayağı uğraşmak gerekiyor. Kamera hakkında konu açacağım insanlar bilmeden, işin içinde olmadan dahil oluyor konuya istediğim bilgiye yanlış erişiyorum çoğu zaman. Teknoloji konusunda veya ürün öneri konusunda çok sorun olmuyor fakat diğer konularda dediğim gibi profesyonel kamera olur, ses sistemleri olur. Yardım alması zor. Özellikle o konularda gezip bilgili insanlar bulmaya çalışıp bizzat sorularımı sormaya çalışıyorum aksi halde kolay kolay istediğim cevaplara ulaşamıyorum bu forumda.
Reddit yabancı sublar daha yararlı çoğu konuda. Bir sorum var mesela ses sistemleri, hoparlörler, basslar ile alaklı.

Şöyle bir Sub'a girip istediğim cevapları alabiliyorum konu ile alakalı insanlarla dolu çünkü. Bizzat yardımcı oluyorlar. Bu forumda böyle değil en baştaki 15 konudan birisi olmazsa konum kolay kolay cevap alamıyorum.

Mesela bu iki konuma istediğim cevapları alamadım. Reddit'te r/garage tarzı bir Sub'da anında istediğim cevaplar geldi bir gün bekletmediler.

Bu yüzden forum geride. Mesela ben işaretleme yapsam işte şu, şu konular hakkında bilgiliyim diye. Foruma girdiğimde bu konular önüme çıksa yardım edebileceğim insanların konuları önüme düşse çok iyi olabilir.

Bu bir fikir sadece. Şikayetçi değilim ben forumdan gelişmeme sebebini yazdım kendi görüşlerimle. Dediğim gibi ilgilendiğim kategorilerin son 1 haftada açılan destek konuları önüme çıksa ekstra olarak çoğu konuda çözümsüz insan kalmayacağını düşünüyorum.

Bu konuyu forumun eksilerini konuşalım diye açmak istedim. Belki modların gözüne çarpar ve birkaç yenilik vs. gelir.

Bence isteyen kendi açtığı konuyu silebilmeli yani bir de arayüz biraz daha basit anlaşılır olsa güzel olur.

@SiyahPassat Tam olarak olmasa da benzeri var zaten. Ilgilendigin kategoriyi takip edip bildirimleri acabilirsin, konu acildigi gibi direkt sana bildirimi geliyor. Belki daha goz onune alinip ozellestirilebilir hale getirilebilir. Ben ilgilendigim kategori disinda bir şey gormek istemiyorum mesela anasayfada.

Kesinlikle. 100 kişiden kaç tanesi ilgilendiği konuları takip etmek için o konu sayfasına girecek, bildirimleri açacak? Söylediğim konu başlıklarında usta kişiler mesela en basitinden 50 yaşında araçlarla ömrünü geçirmiş bir dayı düşün foruma kayıt olmuş. Bu dayının ruhu bile duymaz açılan araç konularından.

Foruma girince örnek veriyorum bir saniyelik zorunlu ilgi alanları testi gelse, herkesin ilgi alanından cevaplanmamış veya çözülmemiş konuları sayfanın en başında görebileceği bir sistem olsa daha iyi olabilir.

Merhaba. Karanlık ve AMOLED modlarımız mevcut, belki gözünüzden kaçmış olabilir.
Stil sekmesinden seçebilirsiniz.
Bunu ben nasıl fark etmedim? AMOLED yaptım şahane oldu. Daha siyah ve daha keskin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…