Forumun bugün durgun olması

Evet, bana da durgun geldi bir de @436523 hocam forumu bıraktı herhalde en son 18 Haziran'da aktifmiş umarım sadece ara vermiştir.

Bana mı öyle geliyor anlamadım. Forum sizce de bugün çok durgun değil mi?
Bana hiç öyle gelmedi. Normalde forumda çok az vakit geçiriyorum ama bugün 2 ayrı konuda sayfalarca tartıştım bir sürü kişiyle. Bana daha yoğun gibi geldi.

Tartışmalarımdan çıkaracağım sonuçlar: Saygı yaşa değil kişiye gösterilir ve herkes ebeveyn olacak vasıflara sahip değildir.

Bulunduğunuz tartışmadaki bütün mesajlarınızı okudum. Benim için değerli olan ve empati kurabildiğim yazılarınız var, teşekkürler.

Evet, bana da durgun geldi bir de @436523 hocam forumu bıraktı herhalde en son 18 Haziran'da aktifmiş umarım sadece ara vermiştir.
Beni de düşünen birinin olması mutlu etti, geri döndüm hocam, memlekete geldiğim için bilgisayarı açamadım yaklaşık 2 haftadır

Beni de düşünen birinin olması mutlu etti, geri döndüm hocam, memlekete geldiğim için bilgisayarı açamadım yaklaşık 2 haftadır

Ben de bayağıdır girmeyince forumu bıraktınız sanmıştım. Hoş geldiniz hocam

Son düzenleyen: Moderatör:
"Katarlı öğrenciler" haberi yalan çıkınca birçoğunun girmeye yüzü kalmadı.

Ben pek dikkat etmedim. Zaten bu aralar çok aktif değildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…