Forumun kullanım amacı

Çakma ola bile var hocam, buyurun:
Tüm bu başlıkları ve alt başlıkları takip edin, teknoloji bildiriminden gün boyunca çıkamazsınız

Yineleme gereği hissettim, benim açılan konularla bir sorunum yok sadece yardıma ihtiyacı olan kişinin alacağı muhtemel yardım kendisine ulaşmıyor yani engelleniyor gibi. Sadece teknoloji olarak bir bölüm ayrılması gereğini hissettim.

Sosyalin alternatif hayat kısmı yok gibi bir şey çünkü ana sayfaya asla düsmüyor. O yüzden bilgili biri değilseniz kimse konu dışı kısmını bilmiyor. Mizah ve eğlenceyi hiç konuşmayalım zaten.

Sosyal'in kurulma amacı bir yazı yazıp bir bilgisiz moderatör tarafından saçma bir şekilde ban ve uyarı almaktır.
Her moderatör değil ama bir kısmı böyle.

Sosyalin kurulma amacı bir yazı yazıp bir bilgisiz moderatör tarafından saçma bir şekilde ban ve uyarı almaktır.

"Her Technopat moderatoru r/burdurland de eğitim görür evlat, daha sonra ise büyük ustalara dönüşür.

Sosyal'in kurulma amacı bir yazı yazıp bir bilgisiz moderatör tarafından saçma bir şekilde ban ve uyarı almaktır.
Keşke konularınızda tarafsız yorumlar yapabilseniz. Malum foruma gidip kendinizi savunup burada burayı karalamak hiç hoş değil. Haksız yediğiniz bir cezanız olduğunu düşünüyorsanız konu açıp moderatörlerden gerekli bilgilendirmeyi alabilirsiniz.

"Her Technopat moderatoru r/burdurland de eğitim görür evlat, daha sonra ise büyük ustalara dönüşür.
Hayır tüm moderatörler denetlenmeli.
Gerçekten bilgisizleri var ve gereksiz banlar ve uyarılar atıyorlar.
Dedim ki hepsi değil bir kısmı.
İngilizcemden TDK kuralına uymadığım için ban yedim sen ne dersin bu duruma.
2. olarak bu ciddiyetle söylemedim zaten.
Her şeyi neden ciddiye alıyorsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…