Forumun kurulma fikri nasıl ortaya çıktı?

Makaleler
13
Daha fazla  
Merhaba. Durduk yere aklıma takılan bir soru var: Technopat Sosyal nasıl ortaya çıktı? Bildiğiniz en yetkili moderatörü etiketleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat'ı kurmaya karar verdiğimde kafamdaki iş basitti, yayıncılık dergiden internete geçiyor, baskı çok pahalı, baskı masrafı olmadan yayın yapmam lazım dedim.

O zaman bir pişmanlığım 2006 yılında kendi kodladığım siteyi tutmamış ve silmiş olmak, o gün bugündür arşivciyim, bir şey silmiyorum. Çok zor yani. Ayrılık, acı tatlı her şey duruyor benim hayatımda, silmeden devam ediyorum. Eski iş arkadaşlarımın videoları ve yazıları bu pişmanlık sebebiyle de yayında duracak. Emeğe saygı, beraber gece üçlere kadar yıllarca çalıştık. Para bittiğinde malımı satıp ayakta tuttum, sorun olduğunda çözdüm, adam lazım olduğunda yetiştirdim.

YouTube kanalı açarken de sebep yine basitti, video hostinge aylık 2000 USD istiyorlardı, YouTube bedavaydı. Bedava hosting için açılan Technopat YouTube kanalı ayrı bir yayın alanı oldu ve şaka maka 13 yaşına gelmiş vay be...

@Ali Güngör, bu profil durumunda açıklamıştı. İsterseniz bakabilirsiniz. Profile tıkladıktan sonra biraz aşağılara inin, oradan görebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı