Forumun "Sistemim GTA V kaldırır mı?" konularıyla dolması

Ne yazık ki Türk insanının %35inin donanım bilgisi mahalle bilgisayarcısına kadar...
Bence Türk halkını bu akdar küçümsmeyin belki teknik bilgileri sizden kötü olabilir ama belki de oyun yetenekleri sizinkinden iyiydir herkes sizin kadar zeki değil.
Aslında amacım asla kötülemek değildi. Nede olsa bende Türk'üm. Fakat insanlar ne olsa bir bilgisayarcıya gidiyor ve çoğunlukla haberleri olmadan dolandırılıyorlar
(Asla insanları aşağılayarak kendimi yüceltmek gibi bir durumum yok ) Benim daha öğreneceğim bir sürü şey var.

Ne yazık ki Türk insanının donanım bilgisi mahalle bilgisayarcısına kadar...
Türk insanı demeyelim de bilgisayar kullanıcılarının büyük bir kısmı diyelim. Bugün İnstagram'da bir soru gördüm, adam şöyle yazmış. "İntel i7 İşlemci 2.80gHZ, 4GB RAM, GeForce ekran kartı bu sistem GTA V kaldırır mı?" Adam daha işlemcinin nesilini ve ekran kartının modelini belirtmemiş ama yaklaşık 5-6 kişi "Yüksek ayarlarda akıcı oynarsın" yazmışlar. Garip.

Evet kötü bir görüntü. Hatta konu kirliliği ama bu çok normal bir durum. Önceki mesajlarda da bahsedildiği gibi bizim insanımız araştırmaktan biraz aciz, donanım bilgisi de 0 (sıfır) olunca ortaya böyle görüntüler çıkabiliyor. Belki aynı sistem donanımına sahip birisi o soruyu başka bir konu açarak sordu ama arkadaşımız bunu araştırmak yerine direk konu açıp öğrenmek istiyor. Bize düşen eğer mevcut konu hakkında bilgi sahibiysek kişiyi bilgilendirip konuyu çöpe göndermek.

Bence açılan konular hakkında endişelenmek yersiz. İlginizi çekmiyorsa hiç göz gezdirmeyin, olsun bitsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşın birisi Fake niyetine "Ryzen 3990X ve RTX 2080 Tİ ile GTA 5 kaldırır mı" demişti ama bir yerde hata etmişti. İşlemci Ryzen serisi Değildi"İntel"di"di.
Halbuki bu sistem videoları çekiyorlar. Yalnız son 3-4 gündeki konuların 40'ı GTA 5 ile ilgili.

Yalnız İntel dedim ban atmazsınız değil mi?
3990X i Ryzen demişti ben de İntel dedim lütfen ban atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…