Forumun "Sistemim GTA V kaldırır mı?" konularıyla dolması

O konuyu hatırlıyorum 2080ti değil 2070Ti yazmıştı. Garip olan ise dalga mı geçiyorsun dediğim için 1 saat kısıtlama aldım gereksiz mesajdan.

Forumun amacı bu neden konu açmasınlar?

O konuyu hatırlıyorum 2080ti değil 2070Ti yazmıştı. Garip olan ise dalga mı geçiyorsun dediğim için 1 saat kısıtlama aldım gereksiz mesajdan.
Forumda enteresan olaylar dönüyor geçen konu açtım URL den dosya indirirken bu hata veriliyor diye Payday 2'ye moderatör başlığı ayrı bir şekle koymuştu.

Forumun amacı bu neden konu açmasınlar?
Doğru ama katlanılmıyacak kadar arttılar. Yardım etmek için konu arıyorum karşıma hep sistemim Gta 5 kaldırır mı konuları çıkıyor. Sistem özelliklerini YouTube'da aratsalar GTA V testi çıkıyor zaten. Asıl sinir bozucu kısım ise aşırı düşük sistemlere bile soruyorlar. Ya donanım hakkında en ufak bilgisi olsa oynayamayacağını bilir.

Ne yazık ki Türk insanının donanım bilgisi mahalle bilgisayarcısına kadar...

Çocuk: Abi bu PC nasıl?
Bilgisayarcı: İyi işte, i7 var, 4 GB ekran kartı var, ışıklı mışıklı böyle.
Çocuk: Abi ne kadar?
Bilgisayarcı: 3000 kardeşim, monitörle 5000 TL yanında 60 tane oyun hediye.
- 2 gün sonra çocuk konu açar (PC alev aldı, bu PC GTA 5 kaldırır mı?

i7 860, R7 240 4GB
Turbox, İzoly gibi dolandırıcıların da i7 dedikleri genelde çok eski nesiller oluyor.

i7 860, R7 240 4GB
Turbox, İzoly gibi dolandırıcıların da i7 dedikleri genelde çok eski nesiller oluyor.
i7 var işte güzel bir PC . Aynen hatta İzoly ve Turbox gibi markalara kinaye yaptım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En ufak bilgisi olsa neden konu açsın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…