Forumun yarısı 21 yaşında

Herhangi bir yere kayıt olurken yaşını doğru giren kişi sayısı çok az.

Herhangi bir yere kayıt olurken yaşını doğru giren kişi sayısı çok az.

Niye ben küçük olmasına rağmen doğru giriyorum. Haa sadece Face'de belli yaş altına kayıt olunamıyordu o şekilde kayıt oldum yaşım gelince düzeltmiştik.

Onun dışında kullanmadım yanlış hep doğru.

Şaka maka ben de tam 21'i bitirdim 22'ye girdim. Burda yazılan yaşları okuyunca böyle bir değişik oluyor insan. Zamanında benden büyük olanlara o yaşta olunca hayatım neye benzeyecek falan diye merak ediyordum kendimi hayal ediyordum sürekli.

Arkadaşlar forumdaki küçük üyelerimizi neden yeriyorsunuz? Onlar da abilerinden, forumda gördüklerinden etkilenip böyle mesajları yazıyorlar zaten.

Ben 13 yaşındayım. Büyük ihtimal doğum tarihini random seçiyorlar. Ben de 12,5 yaşındayken öyle yapmıştım ama yaşım 13 olunca yetkililerden istedim doğum tarihimi 2008 yapın diye de haber alamadım. Kısaca büyük ihtimal aralarında ya gerçekten 21 yaş olan da vardır ya da direkt sallayan da vardır.

Bilgisayar aynı olduğu için 15 yaşındaki kardeşim ile ortak kullanıyoruz. 20 yaşındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…