Forumun yöneticisi olsanız ilk neyi değiştirirsiniz?

Sistem veya bütçe belirtmeden sorun/öneri için açılan konular onaylanmayacak. Özel mesajdan tüm sisteminizi yazın diye uyarı atılacak. Troll olduğu tespit edilen konuların sahibine sınırsız ban. "100.000TL sistem toplama"

Arkadaş ekleme özelliği eklerdim.
Moderator ekibinin tamamını bir elden geçirir idim işini çok iyi yapan modların yanında baştan sağma yarım yavalak olanda var geçenler de konu başlığında i5 94F0 diye bir başlık gördüm ve raporlamıştım
Bunlar dışında bir sıkıntı yok forum zaten oldu hali ile de çok güzel bir yer.

Konu dışında açılan bazı konulara müsade etmezdim. Yaş sınırını 15'e çekerdim. Kimse kusura bakmasın. Belirli yaştaki çocukların İnternet'te bu kadar serbest dolanması bana göre uygun değil. Forumda ergence bazı konular açılıyor. Sağlık bölümünüde kaldırırdım. Sorunu olan doktora gitsin.

Sistem veya bütçe belirtmeden sorun/öneri için açılan konular onaylanmayacak. Özel mesajdan tüm sisteminizi yazın diye uyarı atılacak.
Aynen ama konu açan kişinin o anki heyecanla yazım kurallarını veya sistem belirtmeyi unutmuş olması gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…