M Murderer Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #1 Forza 4'te Afterburner çalışmıyor. Diğer başlıklardaki önerilere nazaran RivaTuner'ı 7.3.2 sürüm indirdim. Yardımcı olur musunuz?
Forza 4'te Afterburner çalışmıyor. Diğer başlıklardaki önerilere nazaran RivaTuner'ı 7.3.2 sürüm indirdim. Yardımcı olur musunuz?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #2 Bu oyun ile sıkıntılı maalesef. Windows FPS sayacını deneyin. Windows 10 FPS Göstergesi Nasıl Aktif Edilir? Windows 10'da bulunan Xbox Game Bar, içinde gizli bir performans monitörü ve FPS göstergesi bulunduruyor. Peki bu pencere nasıl açılıyor? Oyunlarda www.technopat.net Artı 0 Eksi
Bu oyun ile sıkıntılı maalesef. Windows FPS sayacını deneyin. Windows 10 FPS Göstergesi Nasıl Aktif Edilir? Windows 10'da bulunan Xbox Game Bar, içinde gizli bir performans monitörü ve FPS göstergesi bulunduruyor. Peki bu pencere nasıl açılıyor? Oyunlarda www.technopat.net
KS KS M Murderer Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #3 Yener K. dedi: Bu oyun ile sıkıntılı maalesef. Windows FPS sayacını deneyin. Windows 10 FPS Göstergesi Nasıl Aktif Edilir? Windows 10'da bulunan Xbox Game Bar, içinde gizli bir performans monitörü ve FPS göstergesi bulunduruyor. Peki bu pencere nasıl açılıyor? Oyunlarda www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Oyun sırasında sıcaklığı takip edebileceğim 3. parti yazılım ya da farklı bir yolu var mı? Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Bu oyun ile sıkıntılı maalesef. Windows FPS sayacını deneyin. Windows 10 FPS Göstergesi Nasıl Aktif Edilir? Windows 10'da bulunan Xbox Game Bar, içinde gizli bir performans monitörü ve FPS göstergesi bulunduruyor. Peki bu pencere nasıl açılıyor? Oyunlarda www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Oyun sırasında sıcaklığı takip edebileceğim 3. parti yazılım ya da farklı bir yolu var mı?
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 10 5 Haziran 2021 #4 Biraz önce yaptım oldu? Artı 0 Eksi
KS KS M Murderer Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #5 eskilerin meraklisi dedi: Biraz önce yaptım oldu? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden değil Microsoft Store üzerinden aldım. Oyun olarak gözükmüyor, çok garip bir sistemi var Microsoft Store'un. Artı 0 Eksi
eskilerin meraklisi dedi: Biraz önce yaptım oldu? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden değil Microsoft Store üzerinden aldım. Oyun olarak gözükmüyor, çok garip bir sistemi var Microsoft Store'un.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #6 Dediğim gibi Microsoft üzerinden sıkıntılı. Artı 0 Eksi