Forza 4 alınır mı?

Hamdi Alpbaş

Hectopat
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Merhaba ben yarış oyunu sevmeyen birisiyim ancak böyle açık dünya oyunlarında serbest sürüş yapmayı seviyorum. Hikayesiz oyunlara katlanamıyorum. Forza 4'ü herkes övüyor 4 dolara düşmüş. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben yarış oyunu sevmeyen birisiyim ancak böyle açık dünya oyunlarında serbest sürüş yapmayı seviyorum. Hikayesiz oyunlara katlanamıyorum. Forza 4'ü herkes övüyor 4 dolara düşmüş. Sizce alınır mı?
Forza Horizon 4 hikayesiz bir oyun. Fakat sürüş fizikleri gerçekten çok dengeli. Ne NFS serisi kadar aşırı çocuksu ne de sim racing oyunları kadar zor fizikleri yok.

15 Aralık'ta kapanacak hocam.
Ayriyeten online oyun da oynamıyorum.
Forza Horizon 4 hikayesiz bir oyun. Fakat sürüş fizikleri gerçekten çok dengeli. Ne NFS serisi kadar aşırı çocuksu ne de sim racing oyunları kadar zor fizikleri yok.
Eskisi gibi olsa alayım köşede dursun derdim de, artık bir oyun alırken kırk sefer düşünüyoruz.

Hocam benim de yarış oyunlarıyla aram yok hikayede umursamıyorum ama arkadan şarkı açıp sürmek çok zevkli alın beğenmezseniz iade edersiniz zaten.

Hocam benim de yarış oyunlarıyla aram yok hikayede umursamıyorum ama arkadan şarkı açıp sürmek çok zevkli alın beğenmezseniz iade edersiniz zaten.
Hali hazırda elimde bir sürü oyun var. Ne zaman oynayacağım belli değil. Belki bir yıl belki beş yıl sonra. O yüzden iade şansım olmayacak.

Halihazırda elimde bir sürü oyun var. Ne zaman oynayacağım belli değil. Belki bir yıl belki beş yıl sonra. O yüzden iade şansım olmayacak.

Madem elinizde dolu oyun var ve oynamıyorsunuz, iade ile de uğraşmam diyorsunuz neden konu açıyorsunuz? Biz seni ikna etmek zorunda mıyız? Alacaksan al almayacaksan alma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ileride Forza'lar çok kötü olursa en azından bir forzanız kalır yıllar sonra oynayasanız gelir bence alınır ya.
Evet ilgiler zamanla değişebilir belki bir gün oynamak isterim yarışa ilgim olur. Forza da araba sürüşü konusunda çok iyiymiş hep öyle duydum.
Madem elinizde dolu oyun var ve oynamıyorsunuz, iade ile de uğraşmam diyorsunuz neden konu açıyorsunuz? Biz seni ikna etmek zorunda mıyız? Alacaksan al almayacaksan alma.
Senin gibi toksiklere sormadım. İstediğim konuyu açarım, istediğim oyunu istediğim zaman oynarım ve bu seni ilgilendirmez. İşine bak, insanlara saygılı ol 'kardeşim'.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı