Forza 4 klavye geç algılıyor

Emir Yıldız

Decapat
Forza 4 oynarken düz gidiyorum sag dönmek icin tusa bastigimda hemen dönmüyor. 5 saniye sonra falan dönüyor. Alt F4 yapiyorum o bile 5 saniye sonra oluyor, bilen varsa çözümünü yardim edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Forza 4 oynarken düz gidiyorum sag dönmek icin tusa bastigimda hemen dönmüyor. 5 saniye sonra falan dönüyor. Alt F4 yapiyorum o bile 5 saniye sonra oluyor, bilen varsa çözümünü yardim edebilir mi?
Benim bilgisayarda da araba zar zor gidiyordu araba dönmüyordu klavyeyi çıkardım taktım düzeldi.

arkadaşın yazdığı hatayı çözen var mı ?
klavye söküp takma durumu yok laptop, çözünürlük yükseltme işe yaramıyor ?

bu hata bu kadar az kişide mi var konu ile ilgili hiç video konuşma yok nette.

arkadaşın yazdığı hatayı çözen var mı ?
klavye söküp takma durumu yok laptop, çözünürlük yükseltme işe yaramıyor ?

bu hata bu kadar az kişide mi var konu ile ilgili hiç video konuşma yok nette.
Başka bir klavyede takıp dene.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı