Erwn Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 İndirim bitmeden Forza 4 alacağım ileride oynamak için. Deluxe ve normal Edition arasındaki fark ne, almaya değer mi?
İndirim bitmeden Forza 4 alacağım ileride oynamak için. Deluxe ve normal Edition arasındaki fark ne, almaya değer mi?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #2 Deluxe alırsan sana halihazırda arabalar veriyor, eğer çok yarışmayıp sadece gezmek için alacaksanız Deluxe alın.
Deluxe alırsan sana halihazırda arabalar veriyor, eğer çok yarışmayıp sadece gezmek için alacaksanız Deluxe alın.
C Consil55 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 772 Çözümler 1 2 Temmuz 2024 #3 Farenin orta tekerleğini biraz aşağı kaydırıp bakmak yerine üşenmeyip konu açmak çok garibime gidiyor.
Farenin orta tekerleğini biraz aşağı kaydırıp bakmak yerine üşenmeyip konu açmak çok garibime gidiyor.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.799 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #4 Bence alacaksanız ya Ultimate ya da normal sürüm alın Deluxe sürüm biraz boş geliyor bana. Deluxe 42 adet araba ekliyor.
Bence alacaksanız ya Ultimate ya da normal sürüm alın Deluxe sürüm biraz boş geliyor bana. Deluxe 42 adet araba ekliyor.
Erwn Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #5 Consil55 dedi: Farenin orta tekerleğini biraz aşağı kaydırıp bakmak yerine üşenmeyip konu açmak çok garibime gidiyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef telefondayim aşağıda yazmıyor. Cheese Wizzard dedi: Deluxe alırsan sana halihazırda arabalar veriyor, eğer çok yarışmayıp sadece gezmek için alacaksanız Deluxe alın. Genişletmek için tıkla... Arasındaki farka değer mi?
Consil55 dedi: Farenin orta tekerleğini biraz aşağı kaydırıp bakmak yerine üşenmeyip konu açmak çok garibime gidiyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef telefondayim aşağıda yazmıyor. Cheese Wizzard dedi: Deluxe alırsan sana halihazırda arabalar veriyor, eğer çok yarışmayıp sadece gezmek için alacaksanız Deluxe alın. Genişletmek için tıkla... Arasındaki farka değer mi?
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #6 Deluxe ekstara arabalar veriyor Ultimate 2 farklı harita DLC'si.
Erwn Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #7 Mordo RS dedi: Bence alacaksanız ya Ultimate'ya da normal sürüm alın Deluxe sürüm biraz boş geliyor bana. Deluxe 42 adet araba ekliyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef şu an tam Deluxe'ye yetecek param var birisini alacağım farka değer diyorsanız Deluxe alacağım. AsdAsLAYEr dedi: Deluxe ekstara arabalar veriyor Ultimate 2 farklı harita DLC'si. Genişletmek için tıkla... Deluxe'ye tam yetiyor param aradaki farka değer mi Deluxe için.
Mordo RS dedi: Bence alacaksanız ya Ultimate'ya da normal sürüm alın Deluxe sürüm biraz boş geliyor bana. Deluxe 42 adet araba ekliyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef şu an tam Deluxe'ye yetecek param var birisini alacağım farka değer diyorsanız Deluxe alacağım. AsdAsLAYEr dedi: Deluxe ekstara arabalar veriyor Ultimate 2 farklı harita DLC'si. Genişletmek için tıkla... Deluxe'ye tam yetiyor param aradaki farka değer mi Deluxe için.
C Consil55 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 772 Çözümler 1 2 Temmuz 2024 #8 Erwn dedi: Maalesef telefondayim aşağıda yazmıyor. Arasındaki farka değer mi? Genişletmek için tıkla... Emin miyiz yazmadığına hocam ben de telefondayım da.
Erwn dedi: Maalesef telefondayim aşağıda yazmıyor. Arasındaki farka değer mi? Genişletmek için tıkla... Emin miyiz yazmadığına hocam ben de telefondayım da.
Erwn Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #9 Consil55 dedi: Emin miyiz yazmadığına hocam ben de telefondayım da. Genişletmek için tıkla... hocam maalesef göremedim ben
Consil55 dedi: Emin miyiz yazmadığına hocam ben de telefondayım da. Genişletmek için tıkla... hocam maalesef göremedim ben
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.435 Çözümler 67 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #10 Standart ve Deluxe sürüm arasındaki farkları aşağıdaki ekte görebilirsiniz: