Forza 4 teredo hatası

İşletim sistemi
Windows 10

UygarVTS

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 Gb 3200 Mhz
Ekran kartı
Gtx 1650 4 GB OC
Anakart
Msi A320 -A PRO MAX
İşlemci
Amd ryzen 3 3100 3.80
Selam arkadaşlar ben az önce yani bugün saat 9 gibi forzam indi girdim 40k nüfus bile yaptım ama Online'ye gireceğim zaman sunucu aranıyor diyor hep.

CMD yönetici olarak aç kod hesaptan çıkış vb. her şeyi denedim hizmetler de kini de denedim ama maalesef hiç olmadı.

Dosya Ekleri

• xboxağı.png
    xboxağı.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 48
Selam arkadaşlar ben az önce yani bugün saat 9 gibi forzam indi girdim 40k nüfus bile yaptım ama Online'ye gireceğim zaman sunucu aranıyor diyor hep.

CMD yönetici olarak aç kod hesaptan çıkış vb. her şeyi denedim hizmetler de kini de denedim ama maalesef hiç olmadı.
Güvenlik duvarı kapalıysa aç bende de böyle bi sorun olmuştu öyle çözmüştüm.Ayrıca Denetim masası/Sistem ve güvenlik/Windows defender güvenlik duvarı. Sol üstte varsayılanları geri yükle diyor ona tıkla tekrar dene.

Kardeşimde aynı sorun vardı, uzun süre araştırdıktan sonra sorunun kaynağının 18 yaşın altında ve Microsoft hesabında kendi doğum tarihi olduğu için olduğunu gördük.

Açarken 1998 olarak açtım.
Yok olmadı Defender'leri açınca zaten tüm CMD komutları reg msc hepsini denedim beklesem düzelir mi?
Aktif hala tüm her şeyi yaptım kod vb. msc reg ayarları Microsoft Store sıfırlama güncelleme driver güncellemesi vb. her şeyi yaptım arkadaş direk açtı ama şu an para çöpe gidiyor iadede edemiyorum :( (Xbox Pass)
**Konu güncel**
Güvenlik duvarı kapalıysa aç bende de böyle bir sorun olmuştu öyle çözmüştüm. Ayrıca denetim masası/Sistem ve güvenlik/Windows Defender güvenlik duvarı. Sol üstte varsayılanları geri yükle diyor ona tıkla tekrar dene.

Konu güncel hiçbir şey olmuyor verdiğim paraya yazık kocaman Microsoft hatanın çözümünü bulamamış.

Son düzenleme:
Açarken 1998 olarak açtım.
Yok olmadı Defender'leri açınca zaten tüm CMD komutları reg msc hepsini denedim beklesem düzelir mi?
Aktif hala tüm her şeyi yaptım kod vb. msc reg ayarları Microsoft Store sıfırlama güncelleme driver güncellemesi vb. her şeyi yaptım arkadaş direk açtı ama şu an para çöpe gidiyor iadede edemiyorum :( (Xbox Pass)
**Konu güncel**

Konu güncel hiçbir şey olmuyor verdiğim paraya yazık kocaman Microsoft hatanın çözümünü bulamamış.
Dostum ben bide Windows 11'e geçtim öyle düzelmişti.İstersen bi dene..

@Ruh_adam1071 modemi resetle diyorlar olur mu?
Hocam bu videoyu izleyin. Ben bu video ile çözdüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

deniyeceğim
@Ruh_adam1071 offline yazısı kalkmış ama yine aynı Xbox ağında aynı hatayı veriyor :d
Aktif hala sorun.
Maalesef ama hala geçerli sorun :d
@UygarVTS koca Microsoft bir bulamadıya bot yazıyor hepp.

Dosya Ekleri

• offlinekalkmış.PNG
    offlinekalkmış.PNG
    14,3 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
@Ruh_adam1071 modemi resetle diyorlar olur mu?

Deneyeceğim
@Ruh_adam1071 offline yazısı kalkmış ama yine aynı Xbox ağında aynı hatayı veriyor :d
Aktif hala sorun.
Maalesef ama hala geçerli sorun :d
@UygarVTS koca Microsoft bir bulamadıya bot yazıyor hepp.

Ben bu videodakini yaptım düzeldi. Bende de bu sorun vardı artık çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı