Forza 4'ten 5'e geçilir mi?

Daha az önce karar verip aldım 280 saat FH4 oynadım bakalım bu FH4 kadar saracak mı bir de haritası FH4 ten küçük mü?

Forza 4 ten küçük mü haritası.

Herhangi bir ban sorunu olmaz değil mi?
Küçük mü hatırlamıyorum 4'ün haritasının boyutunu ama 5'in haritası dümdüz ve sıkıcı. Eğer sürekli yollardan giden biriyseniz feci bayabilecek bir harita ancak cinlerden vesaire abana abana giden birisiyseniz o şekilde oynarken güzel olabilir. Yolda sürülecek bir harita değil kısacası.

Daha az önce karar verip aldım 280 saat FH4 oynadım bakalım bu FH4 kadar saracak mı bir de haritası FH4 ten küçük mü?

Forza 4 ten küçük mü haritası.

Herhangi bir ban sorunu olmaz değil mi?

Olmaz 3.parti yazılım değil sadece sesler değişiyor 2 aydır kullanıyorum.

Ben Forza 4 oynuyorum ve şu an Forza 5 indirime girmiş durumda, 16 dolara. Sizce alınır mı? Alınırsa da standart ile premium arasında çok fark var mı? DLC'leri sonra alsam bir şey olur mu?

4 oynayamadığım için mecbur 5'e geçtim, premiumda sadece 15-20 tane araba veriyor. Bir de VIP oluyorsun süper şans çarkı vs veriyor haftalık. Onun harici pek bir şeyi yok Forza 4 iyidir. Forza 6 bekleyin.

Forza 6 duyurulmuşken bu geçişi yapmazdım.

Bende Forza 4 kalıcı olarak var ve Forza 5'i Game Pass ile denemiştim. Aşırı bir fark göremedim.

6 gelecek Japonya'da geçecek. Direkt 6 alınmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…