M5 CS gelmiş oyuna ama nasıl alabileceğimi anlamadım.
Biraz daha detaylandırır mısınız? Nasıl kasacağız puanı, nereye girmemiz gerek? Pek girmedim deFestival oynatma listesinde 20puan kasıp alabilirsin.
Biraz daha detaylandırır mısınız? Nasıl kasacağız puanı, nereye girmemiz gerek? Pek girmedim de.
Oyundayken ESC basıp festival oynatma listesine kısmına girmeniz lazım. Orada görevler var M5 CS 20 puan istiyor, 1 görev genelde 4 veya 5 puan oluyor, 10 puanlık görevler de var. Zaten görevin altında kaç puan verdiği de yazıyor.
Oyundayken ESC basıp festival oynatma listesine kısmına girmeniz lazım. Orada görevler var M5 CS 20 puan istiyor, 1 görev genelde 4 veya 5 puan oluyor, 10 puanlık görevler de var. Zaten görevin altında kaç puan verdiği de yazıyor.
Tamamdır, teşekkür ederim. Birazdan girip bakacağım oyuna. Bu arabayı çok uzun zamandır bekliyordum.
Hocam 4 tane kış seçeneği var. BMW M5 CS 3. kış bölümünde, bense 1. kış bölümünde 20 puan topladım. Bunu 3. kış için kullanamam değil mi? 3. kış bölümündeki görevlere tıkladığımda şu anda kullanılamıyor diye bir uyarı veriyor. Ne yapmalıyım?
İyi bakalım, bekleyelim. Peki başka bir alternatifi var mıdır M5 CS'i almanın?Kusura bakmayın, 3. kısım 19 Aralıkta başlayıp 26 Aralıkta bitiyormuş. M5 CS için 3. kısım gelince 3. kısım da 20 puan kasmak lazım.
İyi bakalım, bekleyelim. Peki başka bir alternatifi var mıdır M5 CS'i almanın?
İyi bakalım, bek
Tamamdır, teşekkürler.Hile veya mod gibi şeylerle alınabiliyor, 3. kısım geldikten sonra müzayede evinde de satan olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.