Forza 5 M5 CS nasıl alınır?

Biraz daha detaylandırır mısınız? Nasıl kasacağız puanı, nereye girmemiz gerek? Pek girmedim de.

Oyundayken ESC basıp festival oynatma listesine kısmına girmeniz lazım. Orada görevler var M5 CS 20 puan istiyor, 1 görev genelde 4 veya 5 puan oluyor, 10 puanlık görevler de var. Zaten görevin altında kaç puan verdiği de yazıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyundayken ESC basıp festival oynatma listesine kısmına girmeniz lazım. Orada görevler var M5 CS 20 puan istiyor, 1 görev genelde 4 veya 5 puan oluyor, 10 puanlık görevler de var. Zaten görevin altında kaç puan verdiği de yazıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tamamdır, teşekkür ederim. Birazdan girip bakacağım oyuna. Bu arabayı çok uzun zamandır bekliyordum.

Hocam 4 tane kış seçeneği var. BMW M5 CS 3. kış bölümünde, bense 1. kış bölümünde 20 puan topladım. Bunu 3. kış için kullanamam değil mi? 3. kış bölümündeki görevlere tıkladığımda şu anda kullanılamıyor diye bir uyarı veriyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Tamamdır, teşekkür ederim. Birazdan girip bakacağım oyuna. Bu arabayı çok uzun zamandır bekliyordum.

Hocam 4 tane kış seçeneği var. BMW M5 CS 3. kış bölümünde, bense 1. kış bölümünde 20 puan topladım. Bunu 3. kış için kullanamam değil mi? 3. kış bölümündeki görevlere tıkladığımda şu anda kullanılamıyor diye bir uyarı veriyor. Ne yapmalıyım?

Kusura bakmayın, 3. kısım 19 Aralıkta başlayıp 26 Aralıkta bitiyormuş. M5 CS için 3. kısım gelince 3. kısım da 20 puan kasmak lazım.

Oyuna yeni eklenen M5 CS'yi "legal" olarak elde edebilmeniz için bu ayki sezonun 3. kış haftasını beklemeniz gerekiyor. Biz şu an 1. kış haftasındayız, yani kabaca 2 hafta kadar beklemeniz gerekecek.

1733850534589.png

3. kış haftasına geldiğimiz zaman ise festival oynatma listesi üzerinde görevler yaparak 20 puana ulaşmanız gerekiyor. 20 puana ulaşmak gayet basit, maksimum 1 saat içerisinde ulaşılır. 20 puana ulaştıktan sonra üstte attığım menüye gelerek gamepadden X tuşuna basıyorsunuz ve araç garajınıza ekleniyor.

Şu an için sırf bu arabayı alabilmek adına hile veya mod yazılımları kullanmanızı önermem. 1 araç için tüm oyun hesabınızı, arabalarınızı, harcadığınız zamanı ve emeğinizi riske atmış olursunuz. Hesabınız hile kullanımdan ötürü ban yer. Aynı şekilde şu an için müzayede evinden de bu aracı yakalamanızı önermem. Çünkü şöyle bir risk teşkil ediyor.

Diyelim siz 3. kış haftası gelmeden önce bu arabayı müzayededen yakaladınız. Oyunda sürerken biri sizde o arabayı görüp raporlarsa resmi dağıtım tarihinden önce arabayı elde ettiğiniz için ban yersiniz. Bu dediğim çevrimiçi horizon yaşamında sürecekseniz geçerli. Müzayededen yakalayıp tek kişili offline modda sürerseniz bir sorun olmaz.

Bu arada eğer sezonluk görevleri nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız aşağıdaki kanalın videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Bu kanal her hafta sezonluk görevlerin nasıl yapılacağına dair rehber videoları çekiyor, hem de Türkçe. İşinize yarayabilir. Kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı