Twenzy1 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #1 Xbox PC'den Forza alacağım bunun için game Pass PC zorunlu mu?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.619 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Ağustos 2025 #2 Xbox'tan mı alacaksın, PC'den mi? Xbox'tan alma, Game Pass ile oyna. Zaten Online oynamak için üyelik lazım. Bilgisayardan alırsan, Steam veya Microsoft Store fark etmez, üyeliksiz oynarsın.
Xbox'tan mı alacaksın, PC'den mi? Xbox'tan alma, Game Pass ile oyna. Zaten Online oynamak için üyelik lazım. Bilgisayardan alırsan, Steam veya Microsoft Store fark etmez, üyeliksiz oynarsın.
Beyefendi_Haydo Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #3 Twenzy1 dedi: Xbox PC'den Forza alacağım bunun için game Pass PC zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece çok ufak bir indirimi oluyor.
Twenzy1 dedi: Xbox PC'den Forza alacağım bunun için game Pass PC zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece çok ufak bir indirimi oluyor.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 12 Ağustos 2025 #4 Değil. Fakat alırsan 200 TL daha ucuz. Game Pass ve oyunu al aynı fiyata geliyor.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.543 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #5 Game Pass tavsiye ederim bütçen varsa ama ayrı da alınabiliyor elbette.
Twenzy1 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #6 Deiinzz dedi: Değil. Fakat alırsan 200 TL daha ucuz. Game Pass ve oyunu al aynı fiyata geliyor. Genişletmek için tıkla... Peki Xbox PC üzerinden aldığım oyun Microsoft Store da gözükür mü?
Deiinzz dedi: Değil. Fakat alırsan 200 TL daha ucuz. Game Pass ve oyunu al aynı fiyata geliyor. Genişletmek için tıkla... Peki Xbox PC üzerinden aldığım oyun Microsoft Store da gözükür mü?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 12 Ağustos 2025 #7 Twenzy1 dedi: Peki Xbox PC üzerinden aldığım oyun Microsoft Store da gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Gözükür diye biliyorum ben, aynı hesap oluyor sonuç olarak. Xbox play anywhere var oyunda. Yani bir kere alıp hem Xbox'ta hem PC'de oynayabilirsin.
Twenzy1 dedi: Peki Xbox PC üzerinden aldığım oyun Microsoft Store da gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Gözükür diye biliyorum ben, aynı hesap oluyor sonuç olarak. Xbox play anywhere var oyunda. Yani bir kere alıp hem Xbox'ta hem PC'de oynayabilirsin.