Forza Horizon 3 0x80070003 Sorunu

AduWer

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
111.png
222.png

Yukarıda da göründüğü gibi Forza Horizon 3'ü indirmeye çalıştığımda 5MB kadar indiriyor ardından hata veriyor. Çözümünü bilen var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Windows Uygulama Sorun Gidericisi'ni çalıştırıp dener misiniz?

https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4027498/windows-run-the-troubleshooter-for-windows-apps

Çözülmezse Windows + R'ye bas. Gelen Çalıştır penceresine şu komutu gir:

Kod:
wsreset

Bilgisayarı yeniden başlat.

Ayrıca Windows 10 sürüm 1703 kullandığınızdan emin olun.

Sorun gidericisini ve wsreset yöntemlerini denedim fakat hala aynı hatayı alıyorum.
Adsız.png

Windows 10 sürümüm de 1703.

Adsız.png
Öncelikle merhabalar açılmış bir konu olduğu için buraya yazma gereği duydum. Cevaplarsanız sevinirim. Ben forza horizon 3'te böyle bir sorun alıyorum bunun sebebi nedir acaba?

Eki Görüntüle 278862 Öncelikle merhabalar açılmış bir konu olduğu için buraya yazma gereği duydum. Cevaplarsanız sevinirim. Ben forza horizon 3'te böyle bir sorun alıyorum bunun sebebi nedir acaba?

Bunun Forza Horizon 3 ile alakası nedir hocam? Burada sadece konsol rengi değiştirme komutları görüyorum.

Recep bey ben de anlamadım. Oyunu açmak için simgeye tıkladığımda bu çıkıyor. Sonra bu pencere kapanıyor ve oyun açılmıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı